belki ilginizi çeker
  1. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  2. · anlamsız hece
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · sözlük yazarlarının hayalleri
  2. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  3. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  4. · annelerin yakışıklı anlayışı
  5. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  6. · aşk
  7. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  8. · it s better to burn out than to fade away
  9. · tatilya

saçmalamak istemek  

1. bazı bünyelerde bu bir ihtiyaçtır efendim. şahsımda sıklıkla ortaya çıkan, belki genelden kaynaklıdır diyip tevazu göstereyim, bir anlamsızlaşma bir ne diyorum lan benci olma istek ve ihtiyacı şeklinde ifadeye vakıf kılınabilecek durum eylemi.

mesela an itibariyle bu istek ve ihtiyacıma cevap verebilecek halet-i ruhiyeye sahip bulunmaktayım ancak vakit sıkıntım dolayısıyla efendim, bu ihtiyacımı daha geniş bir zaman dilimine ertelemek durumunda kalmamdan mütevellit, söz konusu saçamalama dozajımı hızlandırıp artırma çabası içine girerken bir yandan da yukarıda sözünü ettiğim, ne diyorum lan benci konuma kendimi sokmuş bulunmaktayım.

şimdi ben geri dönüşüm kutusu konusuna farklı bir bakış açısından yaklaşmaya çalışıp, sevgili bir geri dönüşüm kutusu mudur, sorusundan hareketle tartışma açmaya çalışırken elde olmayan şartlar neticesinde, benden daha akıllı olduğunu her fırsatta söylediğim bilgisayarım bana bir mesaj vermeye çalıştı ve sayfayı değiştirdi. yoksa ben orda saçmalama ihtiyacımı doyurup burda bu satırları okuyan sana, hiç zahmet çektirmek istemezdim gerçekten. ancak parmaklarımın dolayısıyla beynimin, ulan bu kadar saçmalığın olduğu ortamda sen daha ne kadar saçmalayabilirsin ki mesajını almamak için bir gayret gösterdiğim bilinir kılınmış oldu sanki.

saçmalamak istemek işte böyle bir şeydir. saçmaladım rahatladım oh.

teşekkürler itüsözlük

*
    (betty blue, 31.10.2006 17:19)
  2. (bkz: sıkıntıdan ne yapacağını şaşırmak)
    (chicaloca, 31.10.2006 17:27)
  3. aslında gayet sıradan bir istektir; yakınlarınızda size tahammül edecek birkaç can dostunuz varsa atış serbesttir.
    (maia, 31.10.2006 17:33)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil