belki ilginizi çeker
  1. · 7 ekim 2004 istanbul yağmuru
  2. · hatırla sevgili
  3. · 90 60 90 olmanın zorlukları
  4. · askerlik
  5. · kişisel gelişim kitabı okuyup düşüncelere dalmak
  6. · domuz yiyen domuz gibi olur
  7. · ilgi çekmeye çalışmak
  8. · 18 mayıs 2008 celtics cavaliers maçı
  9. · alternatif şirin isimleri
  10. · aynı anda iki kişiye aşık olmak
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · marjinal isim meraklısı aile
  2. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  3. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  4. · zongul ducks
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · thierry henry
  7. · dersim katliamı
  8. · julieta venegas
  9. · tarihte lafı gediğine oturtanlar

saçmalık*  

1. onlarca canavar gibi hızlı ve kaliteli dell bilgisayarların sırf gösteriş olsun diye p1'lerin bile yapabileceği dandik bir word search olayını gerçekleştirmek için boşu boşuna kütüphaneye konması..
    (zeus, 21.03.2004 04:59)
  2. aklın almadığı mantıksız olaylar
    (bkz: 7 ekim 2004 istanbul yağmuru) ve (bkz: trafik sıkışıklığı)
    (dibap, 07.10.2004 22:33)
  3. (bkz: dünyayı anlamak yetmez onu değiştirmek gerekir)
    (hell guardian, 28.01.2005 22:29)
  4. güzide bir hocamızın yaz okulu akışkan sınavında sınav kağıtlarının üzerine wordde 32 fonta karşılık gelecek boyutlarda tükenmez kalemle yazdığı ve kağıdı okunmaz hale getiren kelime. diğerleri için
    (bkz: tesadüf)
    (bkz: yanlışlık bağırıyor)
    (bkz: çok ayıp)
    (bkz: isim vermek istemiyorum)
    (bkz: şükrü balta)
    (don quijote, 22.10.2005 14:47)
  5. oturup son zamanlarda içinizi kemiren her şeyi uzun bir hikayeye çevirmek, bütün yaratıcılığınızı kullanıp onu en güzel haline getirmek için saatler harcamak, ama onu okutmak istediğiniz insanların hepsinin kalbini bir şekilde ya da bir nedenle kıracak olması.
    (undeuxtrois, 05.09.2007 01:09)
  6. bence budur ; http://tinyurl.com/4mpuxo

üsküdardaki restoranları araştırıken karşıma çıktı

tıklamaz olaydım o ne biçim resim
    (marigold, 25.09.2008 21:39)
  7. gelir ,oturur, çöreklenir.
    o kadarda arsızdır yani.
    kendidir , olduğu gibi davranır aslında.
    yapmacıklıkların dünyasına fazladır bile.
    (biyolojiksaat, 20.10.2008 17:06)
  8. bir sürü şeyin yanında telefonun herkeste olması ve ulaşılabilir olmak. gerçi bu kez arayan kısmen tanıdık da, aynı isimden bir sürü insan tanıyınca ve numaralarını kaydetmeyince durum saçma bir hal alabiliyor.

örnek:
    -merhaba.
    -selam naber? (içses: aa kırk yıllık arkadaşım aradı ama bilemedim hangisi neyse sorayım ben)
    -kimsiniz?
    -yavuz ben.
    -yavuz siz (?) (akla yunus isimli başka bir arkadaş gelmiştir sesi benzeyen. içses: yunus değildi demek o, yavuzdu şimdi arıyor işte ne güzel) ee naber bakalım?
    -iyiyim. ankarada mısın?(içses:lan istanbulda mısın diye sormalıydı bu yunus or yavuz, herhalde ankaraya geliyor.)
    -evet ankaradayım?
    -ya msnden yazdım da yanıtlamadın... (içses: hımm şimdi düştü jeton, bu adamın adı harbi yavuz yahu. yunus başkasıydı.)

ve olaylar gelişir.

saçmalık işte. saçmalık. bir de bunun yeni versiyonu msnden/gtalktan falan yanıtlamayınca alternatif yazma modeli olarak "kızım sana yazıyorum işte anla artık." diyenidir. neyse o tipi de başka bir derste inceleriz artık.
    (maia, 03.06.2009 22:25)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil