insanlar bazen çeşitli nedenlerle saçmasapan rüyalar görürler tamam da
benim kadar saçmasını görebilirlermi bilmiyorum
şimdi ben bigün rüyamda elinde omo matik tablet(hani filesi filan da var ya onla birlikte)olan böllee nur yüzlü ak sakallı bi dede gördüm
ben :dede o elindeki ne?
dede:o senin amcan oluum(yakın bi geçmişte vefaat etmişti)
herkes bi gün aslına döner o da bundan önceki yaşamında
omomatik tabletti.....
ben:ııııı.... şeyy.... bisiktir yaw
kişinin bilinç altında barındırdıklarının birbirine karışarak absurt bir biçimde rüyalarında vücut bulması..mesela ben rüyamda robokoptum ve yüzeklerin efendisindeki sauron bana asılıyordu..bir arkadaşı anlattığımda sordu:
-yahu nasıl asılıyordu sauron sana ismi var cismi yok!
-göz kırpıyordu ordan anladım..
bendeki yansıması saruman'ın tüm sokaktaki insanlara beşiktaş forması giydirmesi olan, keşke her gece olsa dediğim olay. uykuyu sani daha kıymetli hale getirir bu rüyalar, uyumayıp film izlemişsiniz ama uykunuzu da almış dinç kalmışsınızdır. güzel ya...
hemen her gün böyle rüyalar gördüğüm için artık çok normal geliyor bana. sabahları artık "bu geceki iyidi ya" diye kalkıyorum. çok güzel bir olaydır. saçma olsalar da.
uzun süre counter strike, swat, rainbow six gibi oyunlar oynamak bünyede garip etkiler yaratır ve bu rüyalara yansır, bu rüyalar beynine çip yerleştirilmiş bir muhabbet kuşunu teröristlerden korumaya kadar gider.
çok eğlencelidir bunlar. alice harikalar diyarında olmak gibidir genelde. okul koridorunda askerlerin beni gözümden vurması mı dersiniz, insan gözlü bir kediyle kurduğum felsefi dostluk mu.. maalesef orijinal olanları nadirdir genelde. mesela son olarak dün gece, devasa kaplumbağalara oklarla saldırırken yanımda benimle savaşan phoebe buffayin boynu kopmuş, ben de tanrıya dualar ederek onun yeniden canlanmasını sağlamışımdır. devamında cem özerle * nişanlanıyordum ama nasıl bağlandı oraya bilemiyorum.
ilk defa görülen salgın bir hastalığı farkedip yetkililerle birlikte bölgeyi karantinaya almak. bu sahneler hep conilerin filmlerinde olduğu için insanlara durumu ingilizce ifade etmek. bilim adamlarının bu hastalığın aşısını bulduğunu öğrenince de koşup barikatların üstünden kaçmak, akabinde uyanmak. **
earth 2140 adlı bir oyun vardı vakti zamanında, türkçe seslendirmeli falan. birkaç hafta sardıdıktan sonra kesinlikle geçemediğim bir bölüm yüzünden 3 haftya boyunca her gece aynı kabusu görmüştüm. en sonunda kurtulmak için oyunu tekrar oynamaya başladım, bölümü geçtim ve rahatladım.
allah düşman başına bile vermesin denecek türden rüyalardır, uykunun içine ederler.
rüyada rock am ring festivaline çıkıp 50.000 kişiye konser vermek. konser bitişi millete pena atmak, abartıp gitar atmak. sahne inişi milletin resimlerini, albümlerini imzalamak*.
uyanınca bir anlam verilemeyen, genellikle yarım yamalak hatırlanılan, aradan biraz zaman geçip de akla gelince bazen güldüren bazen de anlamı çözülebilen rüyalar.
denize sıfır bir villada balkonda oturmakta olan arkadaşımı köpekbalığının öldürmesi ve akabinde her tarafın kan olması sonucu akşam eve monica lewinsky gelip kontrol edeceği için bir diğer arı arkadaşımla her tarafı deli gibi temizleme çabamızdır, zira uyandığımda şunu farkettim ki hayatta o an için en çok korktuğum şey monica lewinsky'nin ta kendisiydi.
götüm açıkta çokça kalır ve bu tür rüyalar görürüm. bir keresinde eve giren hırsız gülben ergen'di ve ben de onu yakalayıp ceza olarak şarkı söyletiyordum. artık cezanın kimi terbiye ettiğini siz düşünün. sanırım bu tanrının bir işaretiydi, götünü sıkı kapa yoksa sana ceza rüyanda gülben ergen şarkı söyler şeklinde.
bir dafasında da nazi kampındaydım. ben yahudi değilim diye bağırıyordum ama olsun, türksün, diyorlardı.bütün arkadaşlarımı öldürüyorlardı
üzerinde sızmış ulunduğum kanapenin örtüsünün desenleri arasında paraşüte tutunmuş su damlacıkları görmüştüm bi keresinde.. hepsinin ayrı ayrı şebek suratları vardı.. ve kıl bir sesle "hehe bizi yakalayamazsın kiiiiii" diyip duruyolardı.. ve ben de onları yakalamaya çalışıyodum desenler üzerinde ordan oraya zıplayarak.. kimbilir ne kadar susamışım yaaa..