1. gün
merhaba günlük. bugün üniversitedeki ilk günüm. herkes o kadar lay lay lom ki, ben bile kıpır kıpır oldum. bir kız gelip teklif edecek diye bekledim, olmadı. uzun saçlı erkekler var burda, yanlarında da hep kızlar var. ben de mi uzatmalıyım günlük?
22. gün
dersler falan sıkıyor günlük. batak, king, bira olarak sürdürüyorum yaşantımı. sordum soruşturdum her gün yıkamak lazımmış saçı. bol bol yıkıyorum. bir kızla tanıştım. ismi versu. bilmiyorum ne olacak.
57. gün
ailemden gizli eve çıktım günlük. baya bi masraf oldu. herşey yolunda gidiyor; öğlen saat 4 gibi kalkıyoruz kahvaltı ediyoruz, okula gidip son derse yetişiyor, imza atıp çıkıyoruz. hadi ordan kafeye. bayan çevrem çok genişledi. en son verengülsuyuyla tanıştım. ıspartalı kendisi. akşam kafede yemek yiyip elim kadar tosta 4 tl veriyorum. sonra sabaha kadar batak, bira zaten. otomatiğe bağladık. şu saçlar da uzasa daha güzel olucaktı da offf günlük. bunaldım.
95.gün
biraz daha uzadı saçlarım. ama gitar da çalmam gerekiyormuş. tek başına saç bişeye yaramaz dediler. küpe taktırıcam, babamdan korkuyorum.
180.gün
elidor reklamındaki kız kadar uzun oldu saçlarım. akustik, sikustik, zaddiriziddop türünde gitar çalmayı öğrendim. iki adet küpe de taktım. dört kızla öpüştüm, ikisiyle elleştim. olucak ha gayret.
365.gün
rapunzel oldum günlük. ama daha bi karı kaldıramadım. kız bulcam diye her türlü metamorfozu geçirdim. olmadı. bir yıl boşa geçti. evden atıldım. cemaat yurdunda kalcam. ya o kadar saç uzattık. aczmedilere gidiyim bari.
not:gün sayısı uydurulmuş olmaktadır.
ukteci:
ayakkabınıniçinekaçankarga