belki ilginizi çeker
  1. · nickten tip tahayyülü
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · okan bayülgen
  2. · aklidengegorecelibikavramdir
  3. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  4. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  5. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  6. · boylumlama
  7. · uykusu olup da uyumayan insan
  8. · ulusoy şoförü
  9. · drow

saçını boyatan dazlak  

1. kafasını kazıtmak için gittiği berber salonunda kazıttığı saçları yerden fırça ile süpüren berber çırağına ; bilader o saçları atma git içeride onları boya bir poşete koy bana getir. demiş olabilecek olan dazlaktır. şaka lan nesildaş yazardır. benden önce geldiyse hoşgeldin demediği için sitem edeceğim, şayet benden sonra geldiyse hoşgeldin kardeşim diyeceğim kişidir.
    (rugan, 15.07.2009 02:45 ~ 02:47)
  2. hoşgelmiştir!
    (mataratör, 15.07.2009 02:46)
  3. ranch sos a olan düşkünlüğüyle daha tanışmadan takdirimi kazanmış nesildaştır.

(bkz: aman aman takdirini kazanmışım kız)*

tarifini bulunca* haber etmesi dileğiyle
    (stunnchuck, 15.07.2009 02:52 ~ 02:53)
  4. kendisiyle ranch dressing vasıtası ile tanıştığım hakikaten de bu sosa hayran olan altıncı nesil yazarımız. hoş gelmiş sefalar getirmiştir.
    (castiel, 15.07.2009 03:30)
  5. (bkz: @3715233) bu girisiyle beni koparmış zeki yazar. helal sana.
    (bülend, 17.07.2009 02:56)
  6. kaya gibiyim der, bu bir emirdir der, basketbol oynarım der ama gel gör ki bir fakeden öteye gidemez. hadi git.
    (nickim kırk dokuz karakter olsun diye uğraşıyorum, 25.07.2009 15:45)
  7. şimdi ben onu nasıl anlatsam.böyle hatıra defterine yazar gibi olcak az.ya böyle garip bişe o.
    en başka iyi bir insan.gerçekten bakın ; iyi insan , iyi yazar.mizahını çok beğendiğimi bilir kendileri..yağ değil bunlar ama ne bilim gece gece hani insanın içinden kopar ya böle bişeyler , yazmak ister insan ... ne kadar anlatamasa da...
    o benim derdimi dinledi , yeri geldi beni pofpofladı.yeri geldi kızdırdı küstürdü.çok olmadı onu tanışalı ama iyiki tanımışım beh.sevimli yaratık.

ben giri yazdım o arkamdan laf çarptı farkında olmadan iyiki de kader birleştirmiş yollarımızı.tesadüf diye bişeyin inanmam varlığına.ama ya her şeyim ya hiçim dostum.

herşeyim içinde olduğun için mutluyum ben.inşallah sende dayanıyosundur zorda olsa bana...
    (saclarını kesen rapunzel, 26.07.2009 02:37)
  8. sözlüğe geldiğimde ilk hoş geldin mesajını yazan kişidir. biraz geç olsa da, kendisi de hoş gelmiştir.
    (beyaztavşanıtakipet, 31.07.2009 18:12)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil