alnından öpülesi berberdir.
tarif edilen model 3 numaraysa pek de takdir edilesi bir berber değildir.
kuaför uyarlaması aranırsa benim kuaförüm tam da o'dur.
geleceği kadim yazıtlarda öngörülmüş, "güç"e dengeyi getirecek olan kişidir.
arada sırada
easter eggolarak gelen berberlerdir. her seferinde aynı sonucu vermeyebilir. benim berber öyle mi oysa,
random kesiyor itoğlu it. saç dediğin şeyi
default da edemiyorsun. yazık günah.
(bkz:
pc dilinde konuşmak)
bir sonraki saç kestirme işiniz için tekrar uğrayacağınız berberdir.
yüz liradan başlar.
dayar.
ömr-ü hayatımda hiç rastlamadığım,rastlama ihtimalimin de olmadığını düşündüğümdür.çünkü yoktur öyle biri
siyaset konuşulmayı haketmiş berberdir.
henüz denk gelmediğim berberdir.
dabbe olarak geçer kutsal kitapta.
yılların birlikteliği ile gerçekleşebilmesi muhtemeldir. kişi daha 1 yaşındaki bir veletken gitmeye başladığı berbere 21 yaşında iken gitmeye devam ederse berber arzulanan saç modelini ve kişinin saçına uygunluk durumunu rahatlıkla bileceğinden saçı da tam tarif edildiği gibi kesebilir. ayrıca eli öpülesidir.
cerrrahpaşa daki new style berberin sahibi sami abidir.ütopya değildir.nadir de olsa vardır.sami abi yaşayan efsanedir.
ben nedense hep "tam da kesme dediğin gibi kesen berber" modeline denk geliyorum..
kendisine denk geldiğim taktirde dünyanın neresine giderse gitsin peşinden ayrılmayacağım berberdir.
doğru olan hatunu bulmaktan bile daha önemli bir hadise bu kardeşim! önce doğru olan berberi bulacaksın, gerisi gelir zaten. çalışma hayatın, özel hayatın, sosyal hayatın kendiliğinden düzene girer.
adama diyorum ki, sadece uçlarından 1 parmak kadar al. enlemesine 1 parmak göt oğlanı, boylamasına değil! amcık! saçıma boylumlama giriyor it. omuzlarımdan aşağı doğru usulca dalgalanarak inen saçlarım, şu anda kulak mememin hizasında. saksıya benziyorum. 5 ayda uzat, 2 dakkada siksin tüm saçı.
bandanayla falan bi ayar çekecez artık. bandana takınca da çok apaçi oluyorum ya. of ulan of.
nesilleri tükeme tehlikesi altında olan nadir berber türüdür.
koruma altına alınıp incelendiğinde, kola hafiften değdiren berber türünün
yakın akrabası olduğu tespit edildiğinde, tekrar doğal ortamına salınmış,
fazla yüz göz olunmamıştır.
gebersin şerefsizler!!!
on numara berberdir,beklentileri tamamlar bünyeyi mutlu eder.
bir başka versiyonu;
saçı tam tarif edilen renge boyayan kuafördür.
ki bu da on numaradır.
bir bakır kızıl yaptı ki saçımı elini öpesim geldi şerefsizin.