s a t o 

adana çık aradan

1. dördüncü nesil yeni yazar. hoşgelmiş.
    (gulersem, 09.04.2007 13:47)

2. girilerini keyif ve beğeniyle takip ettiğim ve bilgi birikimini takdir ettiğim..

takip edilesi..

takdir edilesi..

+ oy verilesi güzel yazardır..

iyi ki vardır..
    (gölgeningücü, 14.04.2007 13:01)
  3. (bkz: takuma sato)

haa, bi de : keto

(alınma olmasın, çağrışımdır *)
    (neverlander, 20.04.2007 16:38 ~ 17.06.2007 02:06)
  4. süperdir, beni kablonet çilesinden kurtarmış insandır.
    (dragini, 06.05.2007 20:36)
  5. gerçekten arkadaşları da sato diye çağırıyor mudur , istanbul üniversitesinde mi okuyodur dediğim yazar.
    (cybi, 20.09.2007 22:01)
  6. gece gece kuran-ı kerimi hatmettirmiş yazardır.

(bkz: sol frame in kuran ı kerim e dönmesi)
    (sadalet, 23.09.2007 02:39)
  7. black sabbath şarkısı.
    (venom, 23.09.2007 03:05)
  8. merakından dolayı hatta mübarek ay sebebiyle kuranı kerim ayetlerine bakıp sözlükte bulamamasından olsa gerek ayetleri sözlük'e girmek istemiş şahsımdır. lakin anlaşılmayan durum seri eksi oy veren ibnenin incil ayetlerinde kendisini yakalamasından sonra kuran ayetlerinede dadanmıştır.anlaşılmıştır ki sözlüğün dini bilgiye ihtiyacı yoktur.
    (bkz: ilginç)
    (s a t o, 23.09.2007 04:11 ~ 04:16)
  9. girilerinin eksi oy almasının benim dikkatimi çekmesine yol açan yazar.

dinci/dindar olsa kur'anı kerimden surelere eksi oy,
    hristiyan olsa incilden kesitlere eksi oy,
    ataist, satanist olsa yazarın isminden dolayı* girilerine eksi oy verilmezdi.
    (jayhunx, 04.10.2007 12:26 ~ 12:49)
  10. bir küpe şıngırdamasında, yansımasında otobüs camına siluetinin, tamam tamam söndürüyorum şimdi sigarasında, bir telefon zırıldamasında, durup dururken gülümsemekte, ruj sürerken, saç toplarken, geceleyin irkilerek uyandığımda, ya da en huzurlu uykudayken huzurla, bir bütün olduğunda, patlamış mısırların yanıklarını seçerken belki, battaniyeye sarılmış otururken, köprüden önce son çıkıştasın bak derken, bir kutu pişmaniyede, ortak içilen son sigarada, aynı heyecanla ellerimiz titrerken, aynı fotoğraf karesinde gülümserken, hatta şaşı yaptığımda gözlerimi, belki burnumdan nezleli boluncuklar çıkarken, bir şişe birayı kırışırken, acılarını ve gerçeklerini görmezden gelerek değil, aksine hayatın üzerine yürürken her zaman yanımda olacağını bildiğim, yüreğini yüreğimde hissettiğim, değil bir şiir beraber bir hayat yazacağım tek insan.*

düş(t)üm
    gökkuşağının ötesindeydim
    saçlarımda uçurtmalar
    ellerimde göz bağları vardı
    oyundum birilerinin kovalandığı
    oyuncuydum bağlı ellerle hayatı kovalayan

düş(t)üm
    karanlıklardan boşluğuna hayatın ki sardı etrafımı
    güneşli aydınlık umutlar
    düşüncesideydim artık
    korkmayacak kadar yalnızlıktan

şimdi düşüm...
    belki aynı düşü paylaşacak kadar.
    ---------------------------------

söndür gözlerimi : seni görürüm
    kapat kulaklarımı : seni işitirim
    ayaksız da olsam sana yürürüm
    ağızsız da seslenip seni çağırırım.

kır kollarımı : sarılırım sana
    yüreğimle,bir elle tutar gibi
    kopar yüreğimi :beynim çarpar
    ve tutuşturursan da beynimi
    taşırım seni kanımın akıntısında...

(bkz: oruç aruoba)
    (kurutulmus kelebek, 09.11.2007 00:45 ~ 02:17)
  11. eliyle yaptığı ve klasikleşmiş kalp atışı efektini dün gece itibarıyla elini kullanmadan yaptığını farkettiğim ve hemen bunun akabinde izmir seferine çıkan, büyük ihtimalle su şıralar şehir yakınlarında otağını kurmuş, nargilesini yakmış dumanını tüttürerek şehre haber gönderen fakat her ne hikmetse kahvesini yudumlamayan, cümlemi bitirmek için kanka, dost, arkadaş,kardeş gibi uygun tanım arayıp bulamadığım arıdır. işaretimle kef.*
    (natre de gama, 10.11.2007 09:28 ~ 09:28)