|
|
- levent yüksel*, volkan öktem*, ant şimşek*.. dinlenmeli, izlenmeli..
- (bkz: sıfır km yıl)
(bkz: 2006)
- teknolojiyi son noktasına kadar kullanan üç kişilik mükemmel bir grup.genelde levent yüksel şarkılarını cover yapmakla birlikte birçok farklı eseri de yorumlamaktadırlar..
- masstival 2007'ye katılacakları açıklanmış harika grup.
- http://www.masstival.com/...
- (bkz: virgin)
- bakire kızlar için kullanıldığı duyulmuştur.
(bkz: sıfır kilometre kadın)
- varlıklarından masstival 2007de haberdar olduğum (evet öküzüm ben) çok kaliteli müzik oluşumuymuş. levent yüksel ve volkan öktem'in kaliteleri ve enstürmanlarına hakimiyetleri zaten tartışılmaz, ant şimşek'in de bu ikiliye yakışır bir gitarist olduğunu gördük. konserde son parçasını izlemkle birlikte ağzımı açık bıraktı bu yaran üçlü.
- masstival'de dinleme şansına sonunda eriştiğim gruptur. bu üç müzisyen enstrümanlarla o kadar iyi anlaşıyorlar ki, dinlerken gözlerinizi onlardan alamıyorsunuz.. çok başarılılar, takip edilmeli.
- gitarda ant şimşek , davulda volkan öktem, bas gitar ve vokalde de levent yükselden oluşan trio. grup üç kişi ama sağolsun ant şimşek ve levent yüksek kullandıkları midi mekanizmalarla * * * işin içine bir dünya yaylı, synth ve pad seslerde karıştırarak baya baya çok enstrumanlı bir orkestra hissi uyandırıyorlar. yalnız levent yüksel zaman zaman vocoder kullanımının bokunu çıkarıyor ve çok dijital, acayip back vokaller ile söylüyor.
- grup, adını repertuarın içeriğinden alır. repertuar ağırlıklı olarak, levent yüksel'in bugüne kadar ki tüm albümlerinin öne çıkmamış parçalarından ve çeşitli yerli yabancı cover parçalardan oluşur. grup, mfö, özlem tekin, şebnem ferah'ın parçalarını da farklı yorumlarlar. kesinlikle gidilip dinlenmesi gereken bir grup. sıfır km şeklinde bilinir genelde grup.
- festival konserinde tanıştığım grup, önceleri levent yükselin proje grubu işte nolucak diye bir önyargım vardı konser alanına yaklaştıkca noluo lan demeye başladım vokal desen bir acaip giriyor davullar mike portnoyumsu aksak şekilde ayrıca gitar ki adam tek başına herşeyi yapıyor gözümü kapattım dream theater i hissettim resmen. astkr ordan diyenler olucaktır ama mutlaka dinlemeden yorum yapmayın
- farklı bir konseptte bir levent yüksel grubudur. levent yüksel grubu demek yanlış olur aslında. zira ant şimşek ve volkan öktem de en az solist kadar hissettiriyorlar kendilerini. gerçek bir trio diyebiliriz.
grup iyidir hoştur da sanıyorum tek eksikleri tanıtımdır. bir konser olacağı zaman levent yüksel ismini gören insanlar "bir levent yüksel konseri" olarak algılayabiliyorlar ve hayal kırıklığına uğrayabiliyorlar. geçtiğimiz mayıs ayında pamukkale üniversitesi'inde konser verdiler, bu gruptan zalim adlı parçayı bile istekte bulunanlar olmuştu. bu yüzden grubun formatının bambaşka olduğuna dair tanıtımların iyi yapılması gerektiğini düşünüyorum.
- (bkz: erkek beyni)
|