|
|
- .. muhtemelen üstünde fiyat etiketi olmadığı için bedava sanmıştır
- jackass özentisi zibidilikler yapmayı kafasına koymuş zihniyet.
(bkz. alışveriş arabasıyla çalıların içine doğru uçmak)
- süpermarketten aldığı bilimum ıvır zıvırı torbada taşımaya üşenen zihniyet.
- valla kısafilmde çekerken şaryo olarak kullanmayı akıl etmiş, parası olmayan öğrenci zihniyeti...
- alışveriş arabasını dolu çalmak boş çalmaktan daha büyük başarıdır dedirten olay
- (bkz. migrostan alışveriş arabası çalmak)
- bir de içi dolu olan arabayı çalan insanlar vardır ki bunlar (eğer arabanın içi fazlaca doluysa) koşarak kaçarken arabanın hakimiyetini kaybetip yuvarlanırlar genelde.. daha bi hafif tipler marketin içinde sinsice bekleyip daha önce doldurulmuş olan arabayı sahibi görmeden alarak kasaya gidip tutarı öderler.. bundaki amaç reyon reyon dolaşıp yorulmamaktır.. tey allahım..
- gölet yurtlarında sene başında ve sonunda eşya taşımak için kullanılan,aralardaysa çöp kutularının uzaklığı nedeniyle içlerinde koca çöp torbalarının temizlikçiler tarafından taşınması için işgal edilen itü sınırlarındaki şoka ait arabalar
- farklı çeşidi için
(bkz: süpermarketten alışveriş arabası ödünç almak)(venom, 15.08.2005 00:28)
- bu arabaları çalıp apartman depolarında bulundurarak pazarda da alışverişlerini kolaylıkla yapanları görülmüştür..ancak,ayıptır..çok amaçlı alışveriş arabasına sahip olucam diye de kocaman arabayla dolaşılmaz ki..
- son zamanlarda postahanelerde, mektuplara damga basıp tıkırrtt tııkıırt diye atan aletlerin altlarında, üzerinde market logoları ile gördüğüm durum. devlet hırsızlık yapar demem ben. hibedir o hibe...
- günde milyonlarca lira ve efektifin işlem gördüğü xbank personelinin ,bozuk para çuvallarını taşımak için market arabasını yürüttüğünü bizzat gördüm,hatta o arabayı kullandım.
(kötüböcek, 18.01.2007 19:54 ~ 27.01.2007 21:54)
- sike sürülecek aklı olmayan şahsiyettir.
|