|
|
- (bkz: nicki uzun olanın penisi de uzun olurmuş)
- bu modanın tek kötü tarafı aslında en fazla 50 karakter olabilmesidir.(herkes bir yerde takılıp kalacak demektir.)
geri kalan her şey kolaydır. dikkat çekici olmak istemeleriyse çok anlamsızdır neden bir insan daha ilk gününden istatistiklere girmek istesin ki? diye düşünmeye iter.
aslında uzun-kısa hiç fark etmez nick olarak. önemli olan birileri huylansın kıllansın yeter. birileri giremediği istatistikler yüzünden zıplasın yeter. mesela çok fazla istatistik bölümü olmasına rağmen bu alan dışındakilerine girmesi zordur. en kötüler belki olabilir ama o kadar kötü yazmak da ayrı bir yetenek istediği için o da zordur. diğerleri yetenekle alakalı olduğu için adamın o listelere girmesi baya zordur.
bu nedenle ilgiye aç, istatistiğe aç, ayara aç ve ayar vermeye aç arkadaşların uzun nick seçtiğini düşünmekteyim.
bir de:
9.
ekleme:
en beğenilmeyenlerime girmiş.
kıskanmayın arkadaşlar biz bu sözlüğe daha girmeden emek veriyoruz (50 karakter) siz girdikten sonra veriyorsunuz.
onun için o kadar ayrıcalığımız da olsun.
ekleme:
artık
8.
- (bkz: boyu değil işlevi)
- 4. nesilde bir hali yaygın olan modadır. ancak dezavantajlarından bir tanesi bu kişilerin nicklerinin doğru dürüst söylenmesinin veya akılda kalmasının zor olmasıdır. birine beğendiğiniz bir giriyi anlatmaya kalktığınız zaman ''eee, öömmm, hani var ya ya, hani 'şu'nunla başlayan bi nicki var.." şeklinde kıvranırsınız. örnek vermek gerekirse (bkz: 94143243431512659321054872390486828512913474876027) , şimdi ben bunu nasıl akılda tutayım ?! bunun için mega hafıza setinizin falan olması gerekir sanırım. bir de birbirine benzeyen uzun nickler var ki onlar karışıklık yaratmaya elverişlidir.
- sözlükte dikkat çekmeye, bir anda popülerite sahibi olmaya çalışan insanların başvuracağı bir yöntemdir.
tarafımca tasvip edilmemekle birlikte, dolu insanların yapacağı iş olmadığını da savunmaktayım.
- kendine kalıcı bi nick bulmaktan aciz yazarın sahiplenebileceğini düşündüğü hoş bir cümle olmaktan ibarettir bu nickler çoğu zaman. (kendimden biliyorum)
- herkesin zevki başka. kimisi kısa sever kimisi uzun.
- (bkz: mühim olan boyu değil yarıçapı)
- (bkz: dağılın lan)*
- -merhaba.. ben vedat, sözlükte yeniyim, yozgatlıyım, hoşgeldim.
+merhaba vedat, sözlükte x nesil hoşgelmiş bir yazarsın artık.
- peki ya nickim? nickim ile güldürdüm mü?
+malesef vedat, senin nickten bi tırt olmaz. hoş gelmişsin fakat nickinle bizleri güldürememişsin. kısa nickten bi cacık olmuyor bizde, artık nasip girilerine..
-ya muhabbetim?
+muhabbetin hoş...(yaqui, 28.03.2008 14:55)
- bence gereksiz bir olgu. yanlış bir moda anlayışı.
(bkz: valla)
|