|
|
- sözlükteki futbol fanatikleri tarafından kimseyi rahatsız etmeyecek saatlerde sol frame'i esir alıp, sanki yüz yüze konuşur gibi bir samimi havada "olm bi falco götz vardı, göt diye soyad mı olur lan", "atakan vardı, uzun saçlı","şakiri vardı türkiye liginde, ne takmıştı ingiltereye", "onopko gelcekti lan galatasaraya" şeklindeki muhabbetleride postanesinde, girilerinde barındıran bir online futbol zirvesi tadında, nostaljik bir gece yaşatmıştır.
- an itibariyle katıldığım ve zevkten orgazm olduğum nostaljidir. sözlük yazarlarının rahatsız edilmiyeceği geç saatlerin seçilmiş olması ayrı bi güzelliktir. yoksa her an ıykk sözlükte de hep futbol muhabbetti suçlamasına maruz kalınılabilir, haksız da değillerdir.
- korelle , eskiunited , genetic superior cell , authorization ve bendeniz guanoapes'in katılımıyla gerçekleşen online zirvenin konusu.ve lakin tükenmeme sebep olan nostalji gecesidir.gözlerimi kapattığımda aklıma zenci futbolcular gelmese bari.tüh lan hiç kadın futbolcu entrysi de girmedik.neyse hayırlısı olsun diyelim.
- sözlükteki futbol fanatikleri tarafından gerçekleştirilen güzel olay. keşke her zaman olsa dediğim güzellik. herkes bir anısını paylaşıyor, bazıları "he ya sahi ben de hatırlıyorum onu, çok deli goldü" diyor. mutlaka bu futbol muhabbetinden iğrenebilecek insanlar da vardır ama mazur görsünler. uygun zaman seçtik. ama burada bitmesin.. ara ara yapalım.. güzel oluyor...
- dün gece itibariyle beş kişiyle organize olmadan bir anda istem dışı gerçekleşen ve sabah 9:00'lara kadar süren geç saatte olduğu için sol frame'in içine edilmesinin pek sorun yaratmadığı nostaljik ortam. katılım olursa devamı bu gece yaşanacak.
- başlama bitiş: 01:00 - 07.00
- bu gecenin konuları: eski derbyler, unutulmaz maçlar, milli maçlar v.s
edit: eğer katılım olursa bu gece ki nostalji kuşağında hakkında şu ana kadar hiç başlık açılmamış önemli milli maçlar, derbyler ve avrupa kupası maçlarınına yoğunlaşıp sözlüğün bu eksikliğini giderilmesi sağlanılabilir. ayrıca maçlara ilişkin başlıkları gün-ay-yıl şeklin de sözlük formatına uygun şekilde açılmasına da ayrı bi özen aman ha *(korelle, 03.01.2008 19:19 ~ 20:55)
- (bkz: lanet olsun)
- (bkz: we care about football)
- devam etmesinden ve yazmaktan büyük haz duyduğum akımdır. şu sıralar sözlükteki futbol fanatikleri'nin büyük katkılarıyla mazide derin izleri ve büyük hatıraları olan nostaljik maçlar ile ilgili açık biraz olsun kapatılmış ve bu aralar yerini nostaljik futbolcular ile ilgili güzel girilere bırakmıştır. severek takip ediyor ve elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalışıyorum.
- (bkz: 22 aralık 1999 fenerbahçe galatasaray maçı)
- bugün tekrar gerçekleşmiş nostalji akımıdır. korelle ve benikoyupgitmeneolursun'un yardırdıklarını fark edince jugador'a sinyali çaktım ve biz de dahil olduk bu zevkin içine. hala daha devam ediyor, durduramıyoruz*. . sözlük için çok önemli yazılar giriliyor, hafızalar zorlanıyor.
not: hiçbir sözleşme, anlaşma olmadan, doğaçlama olarak organize edilmiştir yine.
- daha önceki organizasyona dahil olamadığım ve kaçırdığım fırsatı bu gece yakalamışımdır. son derce spontane gelişen bu olaya ön ayak oldukalrı için benikoyupgitmeneolursun ve korelle ve de beni davet eden eskiunited kardeşime teşekkürü bir borç bilirim.
- kıyısından köşesinden katılmaya çalıştığım etkinliktir...
|