hemen en karizmatik fotoğraflarımı fotoşopta daha da karizmatik hale getirerek sözlük bağyanlarına göz kırpıştırmama imkan sağlayacak sözlük özelliği.bekliyoruz
bayramlarda ve tabii ki ibne yunanlara, götoş bölücülere günlerini göstermemiz gerektiği zamanlarda topluca türk bayrağını avatar yapabilmemize olanak sağlayacak, türkün gücünü ve dayanışmasını sergilememize vesile olacak şahane fikir.
forumlaşmada son raddeye ulaşılması ve imzalı giri olayının meşrulaşması açısından signature özelliğinin de devreye sokularak desteklenmesi gereken bir hizmet. bekliyoruz heyecanla...
avatarın altında herkesin bir terazisinin olması koşuluyla destekleyeceğim projedir. böylece sevdiklerime daha kolay +rep verebileceğim. hatta imza sistemiyle de tüm database'in www.ituforum.com a yönlendirilmesiyle akıl almaz şeyler yaşanabilir.
hiç gerek olmayan bir şey. ambiyansı bozmaya hiç gerek yok. akıbetimiz çok fena olur yapılırsa. aha buraya yazıyorum bak. giriler için giriyoruz sözlüğe.
aha şimdi aklıma gelen birşey. başlıklar için resim olabilir belki? mesela atıyorum david beckham(niye bu örnek aklıma geldiyse. çok sığ adamım) başlığı altında beckham'ın bir resmi olabilir. ama o zamanda wikipedia olur. yok beğenmedim bu fikri de.