|
|
- (bkz: aşk yaz boşluğa bırak)
- (bkz: sözlükte aşk başkadır)
(bkz: yasak aşkın şahidi olarak sözlük)
- çok komik sonuçlar doğurur. yazarlar ve okurlar olarak güleriz hep beraber. birileri birilerini siler, birileri birilerini sever. aşk başlığı altındaki giriler tavan yapar, nick altı giriler coşar, msn'in bir penceresinde dünya tatlısı, diğer penceresinde şeytanın avukatı olunur. güzeldir, eğlencelidir, sevgi duyulmalıdır sözlük aşklarına.
- arkandan sözlükte yazdıklarını okuyan ve gerektiğinde kullanan eski sevgilinin "kendi içinde" takıldığı durum *
(bınar, 23.10.2004 00:19 ~ 00:19)
- (bkz: sözlükle aşk)
- aşık atışmalarına sebebiyet verecek durum
- eğer emin olduğunuz iki yazar varsa bazen komedi de olabilir.
başlık: "sevgiliye alınacak hediye"
sevgiliye alınacak hediye en ideal olarak bir tane güldür. ( mutlucan, 13.02.2008 20.34)
sevgiliye sadece bir çiçekle değer görmemek, başka şeyler de almak lazımdır. (aşksu, 13.02.2008 20.42)
sevgilinin parası yoksa pek de zorlamamak, ortamdan ortama dolaşırken paranın bittiğini de düşünmek lazımdır. (mutlucan, 13.02.2008 20.51)
özel günleri ihmal etmemek için bir kıza verilecek hediyenin önem kazanması lazımdır!!(aşksu, 13.02.2008, 21.03)
ne demek hediyedeki anlam daha önemli değilmidir (format şaftı: kayış) (mutlucan 13.02.2008 21.33)
demek öyle burada bu ilişki biter diyerek,özel gün beklemeden aldığı hediye başa çalınmalıdır!!
(aşksu, 13.02.2008 23.56)
gibi. yahu takip eden girileri görsem böyle, ben şahsen koparım. sözlük moderatörleri ve ispitçileri de arabulucu gibi giri siler mesela. al başına belayı. o yüzden, sözlükte aşk meşk olması, beraber aşk ve sevgi girileri yazması, bir konu hakkında katılıyorum tarzı yazılar yazmaları... yok en iyisi bu tür şeyleri filtreleyen bir sistem kurmak gerek, sözlük aşk meşk yuvası edilmemeli, cık cık. *
eğer varsa ve beraber yazanlar bulunuyorsa beni affetsinler. *
- yapılan araştırmalarla sanal ortamda genelde erkek kullanıcıların olduğu sonucunun ortaya çıktığı araştırma sonuçlarına göre, sözlükte bana göre oluşmaması gereken durum.
- (bkz: aşk her yerde olduğuna göre burda neden olmasın)
(artı1, 08.07.2008 00:32 ~ 00:33)
- (bkz: sözlük bana karı bul lan allasız)
(senoş, 08.07.2008 00:35 ~ 00:35)
- şimdi efendim, sözlük ortamı malum. şöyle sol frame bir bakarsanız, şu tarz yazılar akıp akıp duruyor: 31 çekme teknikleri, x ler gizli eşcinseldir, y ler aleni eşcinseldir, z lerin sülalesi ipnedir, floresanı göte sokma teknikleri vs vs... şimdi bu ortamda bir aşk yaşıyor ve yaşatılıyorsa, helal olsun amona koyyim derim, başka birşey demem.
ayrıca (bkz: kerhanede romantizm)
- (bkz: sözlükte aşk başkadır)
- feromonsuz aşk mı olur be diyerek varolmadığına inandığım olgudur bu..gerçi hoş , çekici , yalnız bi bağyan bulursam fikrimi değiştirebilirim..
(başlığın amacı budur yani , olta atma , yazılıcak adam bulma püf)
|