|
|
- muhtemelen sözde olmayıp,son günlerde kuş gribi nedeniyle yaşanan durumdur.muhtemel hastalık bulunan yerlerdeki kanatlı hayvanlar itlaf edilmiştir.*
(bkz: türkiyede 30 bin hindi öldürüldü 1 milyon da tavuk)
- dünyanın hakimiyeti ileride olur da tavukların eline geçerse, götümüze girecek hededir.
- bir kürt yayın organinda karşılaştığım iddia. www.kerkuk-kurdistan.com
iddiaya göre turkiye cumhuriyeti devleti, kasıtlı olarak kürdistan'a (kürdistan dedikleri yer de diyarbakır bu arada) kuş gribi taşıyan binlerce tavuk göndermiş. kimyasal silah kullanamayacakları için amaçları biyolojik savaş yoluyla kürtlere soykırım uygulamakmış. güldüm.
- (bkz: tavuk hindi kardeşliği elele)
(bkz: hepimiz hindiyiz)
- evet sayın seyirciler, seyirci dediysek hemen gaza gelip ekranın karşısına geçmeyin. lafın gelişi öyle.
arkadaşına gripli tavukla vurarak öldüren cani çocuk ve çetesini inceleyeceğiz bugün. onlarla mapushanede bir röpartaç ayarladık. işte röportaç:
-kaç yaşındasın?
-sekkiz. şahan gökbakar'ı çok severim.
-adın ne?
-apo. bildiğin abdullah'in çekimlenmiş hali, çekmiş hali. hani pantolonlar çeker ya, öyle işte.
-neden yaptın?
-neyi?
-arkadaşını neden öldürdün?
-kardeşim yanlışlık var ben öldürmedim, tavuk öldürdü. şahitlerim var.
-tavuk öldürdü hmm. yalancının şahidi çıracıdır, şahitlerin de tavuktur öyleyse.
-öyle valla. hepsi gördü, şerefsizle hakimin karşısında gıdakladı sadece.
-hmm. neyse? arkadaşını neden öldürdün?
-ben peta üyesiyim. arkadaşım, tavukları yakalım dedi. ben de ölü bir tavukla kafasına vurdum. öldü.
-aferin. ben de peta üyesiyim. eline sağlık.
*yayını kesssss... necmi napiyorsun?
-ama efendim çocuk haklı.
*necmi bi siktir git ya.
- nobel ödülü almak isteyen kolpacı yazarın iddiası*.
|