belki ilginizi çeker
  1. · öss de şıklandırma algoritmasını çözmek
  2. · öss ye giren üniversiteli
  3. · ibne olmak göt ister
  4. · x olsun diye y yapmak
gündem
  1. · yasaklanması gereken şeyler
  2. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  3. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  4. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  5. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  6. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  7. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  8. · scientific calculatorle leblebi yazmak
  9. · faşizm ideolojidir

sırf ibnelik olsun diye öss ye girmek  

1. şahsın boş insan statüsüne eriştiğinin mühim göstergelerinden biri de aha bu hissiyatı taşıyan kodun kan yoluyla beyine ulaşıp, orada değerlendirilip, üşenmeyip bir o kadar daha yol alarak dudağa iletilip çevrede "ahahhaaa" demek için mevzilenmiş diğer gevşek kimselere ses yoluyla aktarılmasıdır.. dahası şahıs tüm bunların kan yoluyla olup olmadığına bile kanaat getiremez.. [kanaat getiremedim mnykm, nolmuş]

buna göre şahıs;
    -haziran ayının 3. pazarı
    -sabah 10:00'da başlayacak sınav için [yanıltmış olmayayım, giriş kartlarınıza bi daha bakın]
    -09:20 civarı sınav salonunda yerini alacak

3 saatlik süreç içerisinde de; hapşurmak, öksürmek ve tıksırmak başta olmak üzere;
    -bayan gözetmene sarkıntılık [erkek çıkar karşına inşallah pezemek seni]
    -içerinin gergin havasını daha da germeye yönelik hareketler
    -suyu gargara yapmak suretiyle çevreyi rahatsız etme

gibi henüz psikologların "neden"ini belirleyemedikleri davranışlar sergileyeceklerdir..

kişi kelimenin tam anlamıyla "boş insan" olup daha önce hasbelkader bir üniversiteye kapak atmış olmalıdır bu tarz "bugün ne tarz bi ibnelik yapsam acaba" şeklinde götünün kaşınması için..

terbiyesiz, ahlaksız, cibiliyetsiz, dümbük...

edit: iletilen "impulse" idi galiba.. sinir yoluyla taşınır..
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 03.06.2007 18:21 ~ 18:23)
  2. bir de birinci olup hiçbir yeri tercih etmezsiniz süper olur.
    (sealth, 03.06.2007 18:25)
  3. eğlenceli bir aktivite. girip de okumakta olduğunuz bölümün taban puanından daha yüksek puan almak ise garip.
    (tazmanya canavarı, 04.06.2007 02:10)
  4. hep yapmayı hayal ettiğim ancak her seferinde "bu kadar parayı ibnelik için harcayacağıma 5-6 bira alıp içerim" diye düşünüp yapmaktan vazgeçtiğim eylem....
    (unndersuspect, 04.06.2007 02:14)
  5. üniversite öğrenci kimliğini sıranın üstüne koyup, 3 saat boyunca bruce willis gibi sırıtmaktır.
    (ateşli koala, 04.06.2007 02:21)
  6. (raptor, 04.06.2007 02:30)
  7. (bkz: öss 2008)
    (everestk, 04.06.2007 02:32)
  8. birinci bölümde birinci olanlara dershanelerin verdiği paralar düşünülünce akıllıca bir ibneliktir.bu sene giriyoruz parasıyla iş kuracağız işsiz halka istihtam sağlayacağız.fena mı?*
    (koşarken ayağına giren kramp ile yere yığılan adam, 01.04.2009 02:18)
  9. sınavda soru kitapçığını falan içeri almaya çalışmaktır.

kalemi almaya desek onun için öss'ye girmeye gerek yok, o yüzden kopuş noktası öss soru kitapçığı veya optik formdur.
    (yaşlı çocuk, 01.04.2009 02:28)
  10. (epicomius, 01.04.2009 03:11 ~ 03:12)
  11. vakti zamanında yaptığım, gözetmenden sigara içmek için izin istediğim ve izin vermeyince al o zaman deyip kağıdı verip çıktığım olay..
    (koyuncahoplatanadam, 01.04.2009 12:20)
  12. (triangle, 01.04.2009 12:23)
  13. tecavüz mağdurlarının, olayın yaşandığı yere tekrar tekrar giderek, bir daha başıma gelirse başa çıkabilirim, ben bu kadar zayıf değilim ve olamam düşüncesini ispatlama çabasına benzetilebilecek acıklı eylemdir.
    (tartar, 01.04.2009 13:11)
  14. soru kağıdını kıvrıp kendine monte etmezsen kendi kendini yok edecek önermedir.
    (kurremkamerruk, 01.04.2009 13:28)
  15. (cybertech, 01.04.2009 13:28 ~ 13:29)
  16. benim de katkıda bulunduğum ibneliktir.ta ki sınava gireceğim yerle ilgili kağıt posta kutuma ulaşana kadar.bakalım nerede girecekmişim diye açıp baktığımda yüzümde daha ibnece bir gülümseme oluşmuş idi,sınava gireceğim okul mezun olduğum liseydi.aklıma binbir ibnelik geldi haliye,zira mezun olduğum liseyi günahım kadar sevmem öğretmenlerden kelli.sınav sabahı düştüm yola,vardım okula,sınıfımı buldum,yerime geçtim,yuvarlakları doldurdum,ve bir ses duydum başlayabilirsiniz diyen,tüylerim tiken tiken olmuş idi,ses, müdür muavinine aitti,hala muavindi ve hala uyuzun önde gideni idi.kafamda binbir tilkiylen sınavı bitirdim,hatta canım sıkıldı,artık geçmiş bizden dedim,canım sigara çekti,neyse kalktım yerimden ve gözgöze geldik muavinle,tanıdı ibne.herşeyi teslim ettim kendisine,benle beraber çıktı dışarı ve diyalog şöyle gelişti;

müd.muav.- sen hala kazanamadın mı üniversiteyi?(i.melih gülüşüyle)
    bab.dav.- kazandım ve mezun oldum.(gayet ciddi bir ifadeyle)
    mm.- ha öyle mi,haberim yoktu. (kafa önde)
    bd.-zaten bir çok öğrenciden hala haberiniz yok okul olarak,pek birşey değişmemiş.
    mm- yok canım var haberimiz ama ne bileyim seni unutmuşum.
    bd.-normaldir,pek ilginiz yoktu öğrencilerin geleceklerine dair. (meslek lisesi)
    mm. eeeşeyy neyse,niye girdin tekrar?
    bd.-sırf kıllık olsun diye,ama bu okulda sınava girmiş olmam daha bir kıldı.bu arada, okulun üniversiteye öğrenci gönderme durumları ne alemde?
    mm.- işte fena sayılmaz ama yeterli değil.
    bd.-çok normal.yakaladığınız bu ortalama bile eğitim anlayışınız için çok bile.(mutluluk..)
    mm.-şeyy ııı neyse ben sınıfa gireyim,sana iyi günler.
    bd.-size de hoca,size de...

o okuldan hiç bu kadar neşe ile çıkmamıştım .öss ye tekrar sırf ibnelik olsun diye girmenin hafifliği bir yana, bana ekstra bonus hediye eden ösym sınav başkanlığına hayır dua ederek ayrıldım,bana ikinci bir ibnelik şansı verdiği için.sonuç olarak sınavı kazandım,mezun olduğum üniversitenin,hep okumak negzel olurdu dediğim su ürünleri bölümünü.ama gitmedim haliyle,sonra üzüldüm,gitmemekle yaptığım ibneliğin en büyük ibnelik olduğunu düşündüm,çünkü gerçekten bu bölüme girmek isteyenler vardı ve belki de benim yüzümden giremediler.diyeceğim şu ki, iyi hoş ama,kazanacaksanız ve kayıt yaptırmayacaksanız,bu ibneliğe gerek yok.
    (babamındavulu, 01.04.2009 13:29)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil