|
|
- * metroda sarı çizgiye ayakkabısının dörtte biriyle basar.
* politikacılar onun için "herkes kadar o da yedi ama iş de yaptı" kıvamındadır.
* oyunu, 2. maddedeki politikacıya verir.
* otobüse sıkış tıkış bindikten sonra, artık otobüsün başka yolcu almaması gerektiğine inanır.
* 4. maddeden başka bir inancı yoktur.
* allah'a, annesi inanıyor diye inanır.
* ölmeye, ölmeye gider.
* esnedikten sonra ses çıkarır.
* kulaklığının sesini kısması istendiğinde "rahatsız mı oldun?" der.
- * dişbudak ağacının altına sol elinin iki parmağıyla bastırdığı burnunu sümkürür.
* kızına güvenir, erkeklere güvenmez.
- küfür gibi birşey sanırım. hayatta hiç kimsede bi iz bırakmadığına delalettir bu. ha varsın ha yoksun, ikisi arasında bir fark yok hatta olmasan daha iyiydi anlamlarına çekilebilir mazallah.
-abi ne sıradan bi insansın sen ya!
uuu tiksindim iğrendim allah düşmanıma bu sözü söyletmesin.
- sıradan insan benim. ve hiç kimsenin sıradanlığını kabul etmediği toplumumuzda sıradanlığımla özel olmayı başardım. hiç kimse sıradan değil çünkü, sadece ben sıradanım.
- mütemadiyen marjinelleşmesi ümitlenen ama en ufak aykırı hareketinde ilgi çekmek için yaptığı öngörülen insancıklar. alayınızdan tiksiniyorum ulan! (sıradanlardan bittabi)
(baschar, 04.05.2008 02:01 ~ 02:02)
- sıradan olmadıkları zehabına kapılanları sıraya hatta sıradan geçirmeye meyyal insanlardır bunlar.
- (bkz: proleterya)
- memleketimden insan manzaraları okuyan sıradışı insan'dır.
- sıradışı olmaya çalışanların yanında sıradan olmak birnevi toplumda sıradışı olmak gibi
- en makul insan çeşididir.
şöyle ki, bütün bir dünya tarihi sıradan insanların sıradanlığını değiştirmekle uğraşan sıradışı insanlar üzerine odaklanırken, onlar hep kameralardan uzakta "hayatlarını yaşamaktadırlar"..
viva la ordinaries..
- bazı kişiler tarafından pek çok tanımları ve yorumları yapılarak sıradışı insanların sıradanlaşmasını sağlamış sıradışı insanlar.
- (bkz: düz adam)
- (bkz: ben sen o biz siz onlar)
|