okullarda bunca kız öğrenci nüfusu olmasına rağmen, ilginçtir ki henüz rastlanılmamış öğrenci modelidir... zaten rastlanılmaması hem sözkonusu 100'ü alan öğrenci, ve hem de diğer öğrenciler açısından son derece hayırlı olacaktır kanaatindeyim... eşşeği suya göndermeye meraklı bunca öğrenci varken...
(bkz:
yaşasın sınavdan 99 alıp ağlayan öğrenci modeli)
(juda, 25.10.2005 16:09 ~ 16:09)
100 ve 0 alanların dahil olmadığı bir çan söz konusuysa "nasıl da çana girip ellerine veremedim şunların" diye kahrolandır muhtemelen.
(absent, 16.12.2005 21:28 ~ 21:28)
oofff gene mi 100 hep yüz hep yüz daha iyisini almalıyım!kendimi aşamayacak mıyım ben hiç? diyen öğrenci kişisi.
kırmızı kurdelem nerde benim diye ağlayan öğrencidir.
(tifosi, 16.12.2005 21:58 ~ 18.12.2005 17:43)
almayanların sinirini bozan çalışkan öğrencilerdir.
* *(dlord, 16.12.2005 22:32)
eğer sınav 140 gibi abudik bir değer üzerinden değerlendirilecekse gayet normal olabilecek bir davranış modelidir. 100 demek her zaman tam sonuç demek değildir.
(sting, 20.01.2006 17:36)
hayatı boyunca vasatın altında kalmaya mahkum bi örencinin hırs yapıp gece gündüz çalışarak aldığı bir 100 ün ardından döktüğü mutluluk gözyaşlarıdır.
o notu rüyalarında bile göremeyen öğrencilerce üzerine komplo teorileri kurulmuş sinir bozucu öğrenci tipi
gerçekten diğer öğrencilerin hallerine ağlayan öğrenci çeşidi
99 alan arkadaşı için gözyaşı döken öğrenci modelidir.
(bkz:
kötü gün dostu arkadaş)
(nectar, 06.07.2006 00:59 ~ 01:01)
muhtemelen ''çok kötü geçti''cilerden olup da 100 alamayacağına dair girdiği iddiayı kaybetmenin acısını yaşayan yaşam formudur.
neden yıldızlı yüz almadın diye bağıran akrabalara sahipse, haklı bir öğrenci modelidir.
(bkz:
yaşanmıştır)
alla onları davul etsin, bunlar 100 alsa da ağlar harbi ağlar yıldızım yok diye...
bide alışkanlık olabilir tabi...
(arinna, 06.07.2006 01:34 ~ 01:45)
ömrü hayatında ilk defa 100 almış olmanın yarattığı karmakarışık duygular sebebiyle mutluluk gözyaşları döken bir öğrenci de olabilir..
sınav sonucuna ağlamakla ne kadar basit bir hayatları olduğunu gösterdiklerine inandığım şahsiyetlerdir.hem de bu sonuç iyi bir sonuç olunca..
sınavdan düşük not alan öğrencilerin dalmış olması sonucunda ağlamış olabilen insan tipi.
şöyle bi diyalogtan sonra gayet doğal olay.
sınavdan çıktıktan sonra;
+ya sınavım kötü geçti kalıcam ben kesin
-hassttir lan, hep öyle diyosun 100 alırsan hiç şaşırmam
+yok abi valla kötü diyorum ya ne yüzü
-lan alırsan ebeni tikerim senin
+abi 100 alayım ebemi bırak gel sen beni becer
-iyi lan göreceğiz bakalım
notlar açıklanır ...
+hasskkktir lan!! (tabi o korkuyla ağlaması doğaldır insanın.)
-lan neyse yürü git hadi bi dahada boş boş konuşma şerefsiz mahlukat