belki ilginizi çeker
  1. · sınavda ismini yazıp çıkmak
gündem
  1. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  2. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  3. · 29 kasım 2009 sivasspor beşiktaş maçı
  4. · beşiktaş
  5. · prison brake
  6. · 8taş deyip f3n3rbahç3 lafına bozulan ezik fenerli
  7. · aşk ı memnu
  8. · sana bağlıyım ama bağımlı değilim
  9. · internet kullanan tarihi şahsiyetler

sınavda resim çizip vermek  

1. yapı bilgisine giriş sınavında başımıza gelen olaydır. her ne kadar hoca bize sınıfın kesitini çizin dese de biz bir adet sınıf resim çizmiştik finalde.
    (esdora, 05.08.2004 18:44 ~ 18:44)
  2. teknik resim dersinin olayı.
    (dydm, 06.08.2004 04:03)
  3. lisede din sınavında kağıdın arkasına cami, koyun, kuşlar(m şeklinde olmalı) vs çizerek vermek de buna güzel bir örnektir sanki.
    (jack, 23.05.2007 02:12)
  4. lisede kağıdın başına besmele ardına mahyalı camiyle hoşgeldin ramazan figürleri eklenince kağıda 100 getiren eylemdir.
    (lefteyenine, 23.05.2007 02:52)
  5. lise zamanlarında matematik dersinde yaptığım olaydır. hoca her zaman kağıdı boş vermeyin size puan vereyim bari diyordu. ben de boş vereceğime resim yaparım diyerek bir inönü stadı resmi, beşiktaş amblemi çizerek vermiştim ve hoca notları okurken okulun gelmiş geçmiş en yüksek matematik notunu almışımdır..

- korialstrasz?
    - efendim hocam.
    - 1903
    (korialstrasz, 04.06.2007 11:30)
  6. fizik dersi sınavında soruda belirtilen düzeneği resmedip öylece bırakmakla mümkündür. bundan yaklaşık yirmi yıl önce, lise 1'de virajı dönen bir mercedes resmi yapıp, v=130 km/saat işaretleyip, "bu araba yoldan çıkmaz" şeklinde cevap yazıp kağıdı teslim etmişliğim ve disiplin kurulunda ter dökmüşlüğüm vardır.
    ayrıca;
    (bkz: güzel sanatlar fakültesi)
    işi ilerletip sınavda heykel bile yapıp veriyorlar diye biliyorum.
    (luto, 21.04.2008 19:54 ~ 27.04.2008 12:00)
  7. sınavın süresi haddinden uzun ve yapılabilecek sorunun da belli bi miktarı varsa,üstelik sınav sonuna kadar kağıda bakarak pinekleme şartı varsa yapılan eylem..sınav kağıdına sanat da yapılsa hocanın fazladan not verdiği görülmemiştir yine de..
    (mnemosyne, 21.04.2008 20:09)
  8. lisede ingilizce sınavında bitirilen sınav kağıdı ters çevrilir, beklenir.can sıkıntısından kağıttaki zımba dikkati çeker ve zımba biraz sonra maymuna dönüştürülür.bir kaç gün sonra sınavları okuyan hoca benim kağıdıma geldiğinde duraklar ve şunu sorar :"kızım bunu neden yaptın?sınav kağıtlarımda böyle şeyler istemiyorum lütfen.burası sirk değil."

cevap bile verememiştim böyle bu kadar saçma bir tepkiyle karşılaşınca."ne o kendini mi gördün kağıtta" demek istemiştim ama işte..

(bkz: dostum öğretmen demişsin ama bu maymun)
    (grace slick, 21.04.2008 20:09)
  9. hoca sınava drawing bölümü de ekleyip "haydi bakalım beynin yandan görünüşü, hoppacık insan gözünün kesiti" gibi taleplerde bulunuyorsa şaşırtıcı olmayan eylem.
    (bkz: reşit canbeyli)
    (labarba, 21.04.2008 20:45 ~ 20:45)
  10. hababam sınıfının bir bölümünde öğrencilerin 1 nisan için düşündükleri şaka. tabi kel mahmut yine ters köşe yapmış ve ayarı vermiştir öğrencilere orası ayrı.
    (hplovecraft, 21.04.2008 20:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil