belki ilginizi çeker
  1. · curve
  2. · silgisini bölmeyen öğrenci
  3. · sınavda kopya veremeyen öğrenci
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  2. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  3. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · beşiktaş
  6. · annenin gençlik fotoğrafları
  7. · aşk ı memnu
  8. · yağmur her yağdığında elektriklerin kesilmesi
  9. · infial yaratmak

sınavda kopya vermeyen öğrenci  

1. sınavdan sonra arkadaşlarından dayak yeme olasılığı çok yüksek olan bence şerefsiz öğrencidir
    (bkz: kınıyorum)
    (prozac, 24.06.2007 22:04)
  2. - e kopya verirsin artık hehe
    +hayır,kusura bakma
    -niye ya?
    +prensip meselesi
    -senin prensibinin ben...
    (rain frohagen, 24.06.2007 22:14)
  3. hayatı boyunca kopya alamayacak öğrencidir. dünya yuvarlak ve mütemadiyen dönmekte, elbet onun da bi tarafının tutştuğu gün gelir.
    (thisrock, 24.06.2007 22:34)
  4. oturup ders çalışırken gezen diğer öğrencilere kopya vermek istememesi doğaldır.bunu yakın arkadaşlarına da yapıyorsa garip olan durum budur.
    (des, 24.06.2007 22:45)
  5. curvesistemi nedeniyle birçok üniversitede görülebilen normal insanlardır. kendimin de dahil olduğu bu grup almam da vermem de mantığını sürerler.
    (adenozin tri psikopat, 24.06.2007 23:00)
  6. önüne kapanmış, hatta mümkünse etrafını çanta vb. araç-gereçle kapatmış, gözlüklü bir öğrenci tipidir ilk akla gelen. ancak durum her zaman böyle değildir. soruları yanlış işaretleyerek yanındakini ya da arkasındakini yanlış yönlendiren zeki öğrenci tipi vardır bir de. sınav anında arkasından, yanından küfürler sayılan, sınav sonrası da vicdan yapmak için konuşulmaya çalışılan öğreci tipi. ya da başka bir bakış açısıyla "neden bilgilerimi başkalarıyla karşılıksız paylaşayım ki?" sorusu...
    (magician, 25.06.2007 21:36)
  7. hocadan çekinen ya da çekinmek zorunda kalan öğrencidir. yandakiyle göz göze her gelişinde hocanın çatılan kaşlarıyla karşılaşır, silgi al ver filan derken, hocayı tepesinde dikilirken buluverir. üstelik hoca, kopya vermeyen öğrencinin silgi alışverişinde bulunduğu öğrenciye kendi sırasındaki silgiyi kullanmasını işaret edince daha bir morarır, kopya işi hoca göz yummadığı müddetçe yalan olur.
    (wykka, 05.06.2008 12:32)
  8. şerefsiz herif
    (disconnecting, 05.06.2008 15:40)
  9. ilkokul 1 de manyak derecede obsesifçe yapılan eylem.
    düşünüyorum da şimdi,lan "ali ata bak" ımı görseler ne olacaktı, sanki kuku pipi...
    ellaam yaa...
    (şimdi ben ne desem, 10.07.2009 15:52)
  10. potansiyel inek olan öğrencidir.pek sevilmez çünkü veli toplantılarında hoca hepp ondan bahseder anne-babalarda evde hep onla kıyaslar.
    -eşşek herif bir günde ders çalış.
    +çalıştımya babaya yemin ederim.
    -hadi orda bak mehmeti gördünmü çocuk okul birincisi
    +heaa öylemiş(a.koycam onun)
    -onu örnek alsana biraz
    +bir okula bir inek yeter baba
    -sen adam olmazsın boşuna masraf yapıoz hanım biz buna
    (harmonikhakaret, 10.07.2009 17:18)
  11. -lan olum tayyip üçü ne yaptın lan?
    +ya git
    -bari kağıdın üstüne abanma lan.
    +off siktir git hocaya derim bak
    -tayyip
    +ne var
    -amına koyim!
    +siktir git!

valla ironi falan değil. vardı. adı da tayyipti. bildiğimiz değil ama o olsa anamı da alır giderdim.
    (aydeliselman, 10.07.2009 17:20)
  12. 'kopya verilmez çekilir' den yola çıkarsak oldukça makul bir davranıştır. adam hem uğraşıp öğrenmiş olacak hem de kendini kopya verecem diye tehlikeye atacak. olacak şey değil. kopya istiyorsan kendin çekeceksin. bitti.
    başkalarının hakkına tecavüz meselesine hiç girmiyorum. çok su kaldırır.
    (klorak, 07.09.2009 16:20)
  13. normalde kendisine sınıfta iki kelime ya eden ya etmeyen adam kopya istediğinde vermiyorsa, haklı olan öğrencidir.

hayır tanımını yaptığım kişi ben değilim. ben istisnasız kimseye vermem. becerebiliyorsa kağıdımdan baksın.
    (neltharion the earth warder, 07.09.2009 16:22)
  14. (bastet, 07.09.2009 16:38)
  15. "neltharion the earth warder" yazarımızın da dediği gibi 'becerebilen kağıdımdan baksın'diyen prensipli öğrencilerdir.
    (psikotrop, 07.09.2009 16:39)
  16. biyoloji yazılısı anında geçen bir konuşma
    +aga 4 üncü sorunu cevabını sölesene
    -oğlum dur tenefüste sölerim
    + senin ta ..... koyayım bee
    (capteyn, 07.09.2009 17:19)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil