bildiğim kısımları yaptım, çıktım durumudur aslında. kişi sınavda sorulanlardan bir tek ismini bilmektedir, dolayısıyla sadece bu soruyu cevaplayabilmiştir.karşılığı 2 puandır.
cevap kağıdına isminle birlikte, soruları ve numaralarını da yazarsan +8 puan daha alarak, toplamda 10 puanla sınavdan çıkarsın.***
aslında bir asilik ve hergelelik belirtisidir öğrenciler arasında.sınavdaki sorular ve hatta sınavın yapıldığı ders hakkında bir şey bilmemek ve büte kalma stresi bu hareketin karizması karşısında şifa bulur.yazdım ismimi asistanın gözünün içine baka baka attım önüne olm,karizmada full çaktım dersden çaksak da delikanlılığı.
eskiden dersane sınavlarına takma isimlerle girerdik. **** not dökümü böyle gelirdi. herkes takma ismini bilir, kimse kimsenin kaç puan aldığını bilmezdi. ne kutlu günlerdi
kendisinin dersle ilgili hiçbir umudu olmamasına rağmen çanın bir nebze daha düşük çıkmasını sağlamak için üşenmeden sınava gelen, toplum yararına çalışan hayırsever öğrenci davranışı.
ad soyad doğru yazılırsa, kağıt üzerinde başka bişi olmasa da sınavdan %100 başarıyla cıktım diyebilirsiniz her ne kadar alacağınız not ff olsada.anlamsızdır, ikilemdir ama hayatın gerçeğidir.
tüm soruları bitirdikten sonra gerçekleştirilirse sorun yaratmayacak olan eylemdir.
+baba nasıldı sınav?
-ne olsun baba yaa.tüm soruları bitirdim.sonra ismimi yazıp çıktım.sen n'aptın?
+bende her zamanki gibi ismimi yazıp çıktım.yalnız benim ki boş kağıda.
-alemsin lan
+ehuehuehue