gündem
  1. · disko kralı
  2. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  3. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  4. · beşiktaş
  5. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  6. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  7. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  8. · atom çekirdeği çitlemek
  9. · engin günaydın

sınava 15 dakika kala uyanmak  

1. sınava 15 dk kala uyanmış ve uyanmasıyla okula gitmesi arasında yaklaşık 1,5 saat olan biri olarak baştan bi hassiktir çekmiş bi süre sonra mantıklı düşünmeye başlayınca yapıcak bişey olmadığına kanaat getirmiş ve kafayı vurup mışıl mışıl uyumuştum. saat 11de zihnde biri olarak uyanmış okula gitmiş ve arkadaşlarla kafa kafaya verip bulduğum yalanı hocaya sıkmıştım ama yememişti. ikinci vizeden 90 almış çokta yüksek olmayan ortalamaya da güvenip bi umut belirmesine vesile olmuştum.
    şimdi 27 ocaktaki finali beklemekteyim.
    (louis cypher, 13.01.2006 19:13)
  2. (angelic, 13.01.2006 19:35)
  3. aynı dersi aldığım bi arkadaşın (bkz: martin hayda gel) telefonuyla uyanıp, "abi sınav hangi sınıftaydı?" diye sormasının akabinde saate bakıp, 12.55 olduğunu görüp, sınavın saat 13.00'da olduğunu hatırlayıp apar topar evden çıkmama rağmen okula saat 14.00'da varıp (anadoluhisarı->taksim) sınavın son yarım saatine yetişmenin tadı bir başkaydı. şans faktörünü de unutmamak gerek burada, zira hocanın gecikmesi ve bu yüzden sınavın yarım saat geç başlaması ile ilgili hiçbir özel çabam olmadı.

buradan sayın murphy'ye selamlarımı gönderiyorum. (bkz: murphy kanunları)
    (tenement funster, 13.01.2006 19:54)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil