üç farklı düşüncenin aynı anda beyni sarmasına neden olan düşüncelerdir.bunlar acaba sorular ne,bu sınavdan yeterli notu alacakmıyım,aldığımda gerçekdende hayatımda bir değişiklik olacakmı diye herkesin aklına gelebilecek sorulardır.normal vakitte geldiği olduğu gibi genellikle öss ya da yds gibi sınavlarda insanı ziyaret etmesi daha olası düşünceler.
sırasıyla
1 "kaç soruymuş eksik sayfa varmı yaa"
2 "ooo hemde 70 soru"
3 "offf çokda zormuş keşke çalışsaydım"
4 "neyse canım önemli olan öbür taraftaki sınav bundan sonra namaza falan başlıyım ben zaten bu okul bitmiycek dikiş nakış falanda öğreniyimde bişeyler yapar satarım hiç olmazsa"
5 "yok yaa itfaiyeci olmalıyım ben voleybolda oynarız arkadaşlarla iş yerinde"
6 "hayır yaa tabii kesinlikle bir barda çalışmalıyım hem eğlenirimde"
7 "off sınav bitmiş ben yine hiç birşey yapamadım"
-ulan şunla şunun yerini mi değiştirsem ne?....bu üçüncü sınıflara güven olmaz... bak bak nasıl da mektup atıyor yandakine...dur ben sana yapacağımı biliyorum, yerini değiştirmeyeceğim direk suç üstü yapacağım sınıfa rezil edeceğim seni, niuunanahahahahha!!!
-ulan umarım yamuk yumuk sorular yoktur yine "hocam bu ne demek şu ne demek" diye kafamı zikecekler tüm sınav, yaw suç bunlarda değil, bu soruları hazırlayan hocalarda, insan doğru düzgün anlatır derdini, çocuklar da güzel güzel cevaplar, di mi..
-hay a.k. yine 3 saatlik sınav bana denk düştü, ulan elaleme bir, hadi bilemedin bir buçuk saatlik sınavlar, bize gelince 180 dakika, cenk'i arıyım de bari bana okuyacak bir şeyler getirsin..
bahsettiğimiz sınav össyse insan bir an ne şimdi şu aptal kitapçığın içindeki sorular mı hayatımı belirleyecek kabusum olan sorular bunun içindemi diyor
hoca masasına geçer soruların olduğu kağıtların olduğu dosyasını çıkarır ve sınıfa doğru dönüp zalimce bir bakış atar ve yavaaaş yavaş-hakikaten yavaş- en öndeki sıraya ilerler, önde oturan birine kağıtları uzatır arkaya doğru göndermesi için ve öğrencilerin birçoğunun içinden ya da dışından söyledikleri korku dolu söz!
-ulan keşke cebimdeki kopyayı bi kere okusaydım. şimdi yine cevapların yerlerini arıcam iki saat. neyse çıkartayım da sınav kağıdının altına koyayım şunu.