belki ilginizi çeker
  1. · sınav sırasında öğrencilerin hissettikleri
  2. · tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak
  3. · dkp
  4. · göt asistan bi bok var sanki bana bakıyon
  5. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  2. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  5. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  6. · günün tek şarkılık özeti
  7. · aşk ı memnu
  8. · itü sözlük kuralları
  9. · elyak

sınav esnasında öğrencilerin düşündükleri  

sayfa  / 3
  1. eğitim hayatım boyunca ne zaman sözlü olsa ,ne kadar kaldı …ne kadar kaldı gibi orta seviye bir zekaya sahip papağan repliği ile etrafına seslenen tembel bir öğrenci olarak saçmaladığım durumdur,hadisedir,esnadır..sonunu bağlayamadım işte format uydu ama..

her neyse kağıtları dağıtılıp .herkesin harıl harıl kağıda bir şeyler yazdığı anlardır bireyi birey yapan iç dünyası ile yüzleştiren sessiz dakikalarla iç hesaplaşmalarla baş başa bıraktıran efendim ..mal gibi kağıda bakarken iç ses konuşmaya başlar …akşam sinemada hangi film var acaba , ulan bizim hilmileri toplayıp, maça mı gitsek …ya aysu da hoş kız geçen bana nasılsın dedi kesin verir bu …gibi tıp literatürüne çılgın bedişleme sendromu (the crazy bedis semptom) olarak giren hallerden bahsediyorum.çok yaşadım bu anları.. ace ile yıkanmış sınav kağıdına bakarken sanki başka bir paralel boyuttan ışınlanmış soruları tartmak ayrı bir zevkti… ilk soru çok zora benziyor şekil mekil zor be hafız ….siksen çözemez kimse …ulan bak cemil pezevengine nasıl çözüyor göt herif .. ulan notları okusaydık keşke …şimdi bundan sıfırı çektik diğer vizeye sağlam çalışyoz… şimdi bundan kalsak şundan geçsek… gerçi o da sakat ama… belki yaparız be olm ” ile devam eden….ne zaman çıkabiliriz hocam ….ile biten altın portakal adayı bir belgeseldir .. …

valla ben istemez miydim ön sıradaki bengü gibi “kağıdı fulledim hocam var mı başka isteğin” demeyi hep “10 milyonluk hocam” diyenlerdendim ben..ah bengü öpsün seni büdü..
    (seko, 30.03.2007 14:05)
  2. çalışmayanların yüzünde tatlı bir gülümseme vardır. akıllarından şu meşhur söz geçer.
    (bkz: tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak)
    (saçmaladı yine bu, 30.03.2007 14:13)
  3. -bok vardı dün pes oynadık. ne güzel sınava çalışsaydım keşke.
    -ah şu melahatla da aramızı bozmasaydık , ne güzel kopya isterdim şimdi
    -hoca da otursun gazete okusun ya bır bır dibimde
    -''lan fırat ikinci soru ne?''
    -boku yedik grup yapmış.
    (hplovecraft, 30.03.2007 14:16)
  4. -bitse de gidip uyusam..
    -sınavdan sonra ne yapsak acaba bayağı boş vakit var..
    -adımı güzel yazarsam belki 5 yerine 10 puan alırım..
    (kitiara uth matar, 30.03.2007 14:17)
  5. sınav sırasında beyinden geçen elektrik akımının yarattığı etkenler...
    sınava çalışılmış ise formuller bilgiler akıp gider beyinden.. az çalışılmış ise kopyalar da bir köşeye yazılmış veya iliştirilmiş ise asistanın ayak seslerine karışan kalp gürültüsüyle hangi kopya neredeydi gözden geçirilir veya lan okumuştum bunu nerdeydi diye düşünülür ve fotografik hafızaya başvurulur.. hiç çalışılmamış ise ilk olarak meşhur ne zaman gidebilirim sorusu ardından dk sayımı. o dk lar boyunca belki bir hikaye döktürülür kağıda veya eve gidip ne yapsam soruları.. çevredeki insanlara göz gezdirilip şerefsize bak bi de çalışmadım diyodu puşt nasıl da döktürüyo diye birilerine en içten sevgiler yollanılır, kendisi gibi olanlarla göz göze gelincede onlara daha bir yakınlık hissi sarar içinizi
    (palantir, 30.03.2007 14:27)
  6. öğrenciden öğrenciye değişiklik gösteren düşüncelerdir ama öğretmen tüm öğrenciler tarafından kazıkçı hoca olarak adlandırıldıysa ortak düşünce şudur ;

-bu soruları çok mu aradın hocam yaff.
    (jassmine, 30.03.2007 14:39)
  7. şimdi 1. sorudan 15 puan alsam , 3. den 20 puan alsam bi de son sorudan 10 puan aldım mı etti 45. çan da 40 çıkar kanımca. tamam geçtik bu dersi de...
    (depp, 30.03.2007 14:42)
  8. ...ulan şu gözetmen de hep böyle mini giyip dikkat dağıtır.düşüncesiz insan.-ehue
    -sen!neden gülüyorsun?
    -aklıma bişey geldi
    (marooned, 30.03.2007 14:43)
  9. - puhaha bu soruyu hiçbi angut yapamamıştır şimdi
    denir, akabinde soru yanlış çözülür.
    (selam kelamı, 30.03.2007 14:46)
  10. sınav yabancı dil sınavı ve o dil hakkında hiçbir fikre sahip değilseniz gözetmene göz ucuyla bakılır ve bu aslında "bak hocam ben birazdan kopya çekmeye hazırlanıyorum" demek olduğu ve bunun da gözetmen tarafından anlaşılacağı bilindiği halde gözlere hakim olunamayan durumdur ki yabancı dil sınavında kopya çekmeye çalışmak ne kadar başarısızlıkla sonuçlansada kendine hakim olamaz ve sorarsın;

-lean hasan 4. sorunun cevabı ne?
    -i am from diyarbakır...
    -heaaa tamam " ay em from diyarbekir"
    (hilmi, 30.03.2007 14:58)
  11. millet kaçıncı soruda diye merak edilir akabinde süzülür etraf.
    (sos, 30.03.2007 15:06 ~ 15:14)
  12. ".... tık tık tık kalem sesi off, konsantremin içine ettin ak afferin çok çalışmışın, ... saat kaç ki, telefona baksam bişey der mi hoca, nerden bulduysa soruları, derste anlattıkları bunun yanında solda sıfır, ...kapıyı kitlemiş miydim acaba ya, zor yetiştim zaten, ...off keşke şu konuya da baksaydım biraz,..... nası uykum geldi ya kimse de çıkmadı, çıksam şimdi kağıdı incelicek hemen puff,.... yarına bi sürü işim de var, gidip uyusam 3 saat sora kalksam* başlasam .... hedecan okulda mı acaba, çıkınca bişeyler mi içsek,.... nerde kaldım hmm, kopya çekcek kimse de yok ak, -son 10 dk- ... neyse çıkıp kurtuliim artık ya yeter ... "
    (babykaos, 30.03.2007 15:14)
  13. şöyle ki;

-kimse mi çıkmaz kardeşim ya, biri çıksa da ben de çıksam
    (why georgia, 30.03.2007 15:17)
  14. (bkz: sınav sırasında öğrencilerin hissettikleri)
    (yasal uyarı, 30.03.2007 15:19)
  15. bu adam neden durmadan benim yanımda duruyor?yuhh kadına bak her sıraya bir gözetmen getirmiş.ohh maşallah kıza bak nasıl kopya çekiyor keşke bende bir şeyler yazsaymışım.bu sorunun geleceğini biliyorum salak kafam otur ezberle dimi?bizimkilerden biri çıksa da bende çıksam.anam elif çıkıyo bende çıkayım o zaman.
    (premature bebek, 30.03.2007 15:21)
  16. sınav anında korkunç bi hızla yazarak,ilk 10 dakikada ikinci kağıdı isteyen arkadaşlarınıza düşündüklerinizdir!*
    (rhododendronluteum, 30.03.2007 19:30)
  17. "sol beke evra'yı alim. ön liberoya gerek yok. hepsi aslan gibi meaşşallah. başka nereye takviye lazım hmmm"

(bkz: sınava football manager'la hazırlandım)
    (therion, 19.05.2007 02:23)
  18. (bkz: dc olsun bizim olsun)
    (warbringer, 19.05.2007 02:36)
  19. ben hep engin denizleri, uçsuz bucaksız buğday tarlalarını düşünürdüm, düşündükçe oralarda kendimi bulurdum, rüzgarda salınan bir buğday tanesi olurdum..
    arada soruları da çözüyordum nasıl yapıyordum bilmiyorum, değişik bişeydi ama öss yi de öyle kazanmıştım..demek genel olarak başarılı bi method..tümdengelim-tümvarım davaları ile bir ilgisi olabileceğini sanıyorum..
    (kirmizibalik, 26.02.2008 14:13 ~ 14:14)
  20. (bkz: keşke çalışsaydım)
    (medium, 26.02.2008 14:15)
  21. -soru 1: kavimler göçünün sonuçlarını yazınız

-cevap 1: insanlar yayılmıştır, büyük göç olmuştur, çok büyük göç olmuştur (düşünce 1: kavim ne olm?? acaba istanbul'a göçü mü kastediyor? yok ebesinin amı ali sami olur mu öyle şey, neyse cevap yuvarlak oldu zati 15 ouanlık soru, 5 puan verir)

-soru 2: büyük iskenderi anlatınız

-cevap 2: bir kıraldı, büyük insandı, hep fetih yaptıi ölüm döşeğinde öldü (düşünce 2: iskender kim soktumun yerinde ya?? büyük adam olduğu belli a.q. türk heraldeki adı iskender, isa da mı türk salak?? adına ne bakıyosun boşver zaten milliyetini yazmadım. ama ölüm döşeğinde öldü lafıda prima oldu ha!! 25 puanlık soru 5 puan da burdan verir)

- soru 3: istanbul'un fethinin sonuçlarını dünya genelinde değerlendiriniz

- cevap 3: istanbul'u fatih sultan mehmet fethetti, bizansı yıktı, surlara ilk bayrağı büyük hasan dikti. surlar falan hep yıkıldı, derebeyleri haliçte boğuldu, kostas simitis avrupaya kaçtı. (düşünce 3: olm paso çalıştığım konu yine de bok gibi yazdım ama hepsi doğru desek 40 puanlık soru 20 puan garanti, büyük hasan biraz tırmalıyo beni ama doğru olm elli defa okudum, bizansın komutanının adı doğru mu lan?? doğru tabi yunan ismi gibi işte simitis!! yok yok ilk akla gelen doğrudur hiç bozmıyım ben, hayırlısı)

-soru 4: cengiz han kimdir?

-cevap 4: bir padişahtır. han diye bilinir, adı cengiz olduğu için cengiz handır. 2 metre boyunda, yakışıklı bir babayiğittir (düşünce 4: yakışıklı demeseydim olm feminen oldu lan!! sanki adamın vesikalığı var bende!! boyunu nerden biliyorum ben bu adamın? demek ki bi yerde okumuşum. padişah mı? han mı? yol olm adı cengiz han aslında padişah, hazar türkü müydü lan bu adam? yok be olm, bu arada hazar türklerini de biliyorumya bravo bana, 20 puanlık soru 5 puan garanti, toplam 35 puan alıyoruz hoca biraz insaf etse 45'den iki süper olur valla hadi bakalım tarihi de yırttık)

sonuçlar: ali: 87, faruk: 73, elif: 67, aysu: 58, canan:98, "arif": 02.....
    (diazepam, 26.02.2008 14:55 ~ 14:56)
  22. yanımdan geçen gözetmen yazmadığımı görüp hakkımda salak diye düşünüyor olabilir hissiyatı.
    sınavdan çıkma süresini servis saatine göre ayarlama düşüncesi.
    (papazeriği, 21.01.2009 18:26)
  23. "abi şunlara bak herkes doldurmuş kağıdı bi ben mi salağım kafam basmıyor" şeklinde düşüncelerdir.
    (makaratukara, 21.01.2009 18:37)
  24. - acaba ikinci kağıt istesem mi? ilkini doldurmadım ama ikinci kağıdı istersem yapamayan arkadaşlar üzerinde psikolojik baskı kurarım. sonuçta çan eğrisi sistemi. bir de bunun dalga geçmesi var yalnız. ahahaha ikinci kağıdı alan denyo 20 almış kağıt başı 10 puan diye muhabbet etseler... yok o da olmaz napsam acaba? iddaa kuponu mu düşünsem, heerenveen ajax kesin üst olur kesin...
    (uykulu, 21.01.2009 18:40 ~ 18:41)
  25. eğer ki dersi veren hoca sınıf içerisinde dolaşıp sorulan sorulara cevap vermekle meşgul ise, bir yolunu bulup hoca görmeden boş olan kağıdı görevli insana teslim etmek ve yine hoca görmeden sınıfı terk eylebilmektir .

(bkz: koş koş)
    (bacanga, 21.01.2009 18:40)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil