belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · okan bayülgen
  2. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  3. · dersim katliamı
  4. · aşk ı memnu
  5. · öğretmenler günü
  6. · annenin gençlik fotoğrafları
  7. · uludağ sözlük
  8. · les
  9. · tobb ekonomi ve teknoloji üniversitesi

sınıftaki tek erkek olmak  

1. head trıp hero liseyi bitirene kadar 4 farklı dersaneye gitmiş sadece lise son sınıfta gittiği dersanede 1tam eğitim öğretim yılında bırakmadan/atılmadan dersaneye devam etmeyi başarmıştır.
    bu son senedede dil sınıfına geçmiş ve dersane sınıfındaki tek erkek olmuştur.
    bu yazı anı serpiştirmek için yazılmıyor sözlük, bu yazı tamamen aydınlatma amaçlı..

•'ooo amma şanslı adamsın be pilot' (evet bu pilotu biz bulduk; hacı, hoca dan daha güzel)
    hayır!! tek erkek olmak iyi değildir, hiiiiç iyi değildir. tahminim 1adet konuşulabilir erkek olsa cennet bi ortam olabilir ama tek erkek olmak iyi değildir.
    neden?
    1- kızlar amaan yabancı değil dediği anda bittiniz; diğer bütün kızları çekiştirirler çok fena çekiştirirler ilk önce şaşırırsınız, bu kadarını tahmin etmiyotdum dersiniz, sonra korkarsınız.
    2- tenefüslerdeki muhabbetin yüzde 80 e yakını alakasız objelerin alakasız türleriyle ilgili yorum dinlemekle geçer, mesela
    a kişisi-ya işte saçım dağılmışmı derken oralarda sadece bir tane park etmiş araba vardı onun camından baktım böyle eski bi vosvos
    b kişisi-aa onların turuncuları falan oluyo çok güzel
    c kişisi- yeşil falanda güzel oluyo ama açık yeşil olucak böyle
    (bkz: araba muhabbeti yapan kızlar)
    3- dertli tasalı bi döneminizde tenefüslerde saç, parfüm, değişik objelerin varyasyonları muhabbetinden kaçmak için sigara tüttürmeye gidiyorsunuz diyelim. o günde sigaranız yok, diğer içen kızlardada yok.. napıyoruz? sınıfta oturuyoruz
    işte yokluğunuza alışan kızlar siz yokken yaptıkları her muhabbete devam ederler ama siz ordasınız.. hatta büyük ihtimalle aşağıdaki muhabbette bahsi geçen arkadaş bunları okumayacağı için örnek diyalog yazacağım
    a kişisi- ya o kızda tam motor böyle, bazı tenefüslerde gömleğini bağlayıp göbeğini açıyomuş
    b- ve göğüsleri kocaman
    (bu arada arkada head trıp hero diğer bi kızla hafif dumur olmaktadır)
    b- ya benim göğüslerim çok küçüük...
    hth- puh.. (zor tutulan gülme efekti)
    b- aah! sen burdamıydın.. ay çok utandım
    hth- üzülme benimkilerde küçük*
    4- bu hafif dumurdu, bazı dumur ve ağır dumur vakaları vardır ki buraya yazmak olmaz onların özelidir*
    bi kuple örnek olarak
    a kişisi- ya denizden babam çıksa yerim
    b kişisi- ya ben bitek midye yemem, onlarda adet görüyomuş
    a kişisi- nolcak canım pis değil ki
    b kişisi- hayır pis kan
    (sınıftaki bikaç kişiye adet kanı pis mi temiz mi sorusu yöneltilirken her soru sorulan kişi önce bana bakıp sonra cevap vermektedir, daha sonra yan sınıftan bu a ve b kişilerinin bi arkadaşı gelir)
    a kişisi- adet kanı pis mi temiz mi
    misafir kişi- e çocuun yanında mı konuşuyosunuz bunları
    -spontane olarak-
    a kişisi- aa nolcak canım alıştı artık
    hth- alıştım ben
    işte bu alıştım ben demek koyar gerçekten ama yazının hepsini okursanız ve tavsiyelere uyarsanız anlıyacaksınız ki içerde geçirilen zaman bi boşluk orada dünyanın en ezik insanı olmak farketmez, dersaneden sonra bikaç arkınızı hatta büyük ihtimal kızlardan seçeceğiniz bikaç arkadaşınızı arayıp içelim, oturalım bişey yapalım diyerek rahatlayabilirsiniz, geleceğiniz için uğraşıyosunuz.

bu kadar anıdan sonra aydınlatma amaçlı tespit bölümüne gelelim.
    lise hayatı boyunca umutsuz vaka olduğunun kendi bile varkında olan head trıp hero son senesinde kendini kurtama amaçlı dile geçmiş ve kurtarmıştır.
    yukarıda da anlaşıldığı üzere dil sınıfında tek erkek olmak iyi birşey değildir aslında sosyalleşmek isterseniz bulunmaz bi fırsattır her telden arkadaşınız olur fakat leş bi ünide yada özel ünide okumak zorunda kalabilirsiniz.
    -----------------------------------------------------------------------
    onun için lise hayatınız boyunca yatın, gezin, tozun, eğlenin, için, ders kaynatın, sosyalleşin, geyik yapın ama son sene amaaan inek o notları çok iyi, kızlarla konuşurken kızarıp morarıyo 2 kelimeyi bi araya getiremiyor dediğiniz tip gibi olun, ben denedim oluyor, feci göt ister o ayrı
    onun için yazarın denenip onaylanmış tavsiyesi
    size o son senede okul mu daha yararlı dersanemi karar verip hangisi daha yararlıysa orada inek hatta ezik olun, ben dersanede böyle olduğum için söylüyorum, haftanın 5te 1ini geçirdiğiniz bi yerde ezik olursanız sizden bişey götürmez aksine dersten başka hiçbirşeye odaklanma opsiyonunuz olmadığı için yararlı olur
    son senemde dersanedeki bi hocam 'çok devamsızlık yapıyor, devamsızlık yapmasa ve hiç tekrar yapmıyor biraz tekrar yapsa boğaziçini zorlayabilecek bir öğrenci' derken okul öğretmenim 'böyle gidersen sınavdan eli boş çıkacak, açık açık söyliyeyim arkadaşlarının yardımıyla notlarını yükseltiyor' diyordu

daha yazsam yazılır ama uzun oldu

ey lise öğrencisi, özellikle seneye öss ye hazırlanacak insan uzun geldiyse sadece son bölümü oku
    ben denedim oldu.. gerçekten
    (head trıp hero, 02.08.2007 00:01 ~ 00:09)
  2. (bkz: çiçeklerin içinde bir böcek)
    (wildboy, 02.08.2007 00:06)
  3. okul öncesi öğretmenliğinde okuyorsanız yadırganmaması gereken durumdur.
    (azimlii, 02.08.2007 00:22)
  4. üniversitede hemşirelik bölümüne yerleştirilen erkekler bu ayrıcalığı yaşayabilirler.
    bir dönem başarmaya çok yaklaşmıştım. alan dışından neredeyse bu bölümü tercih edecektim.
    "söyle bakalım delikanlı ne olcan mezun olunca?" veya "hangi bölümde okuyon yakışıklı? " sorularına veremeyeceğim cevaplardan korktum, vazgeçtim.
    (papazzz, 02.08.2007 00:31)
  5. mühendislik bölümlerinde okuyanların hayallerini süsleyen durum. horoz - buğday ambarı ikilisine güzel bir örnek.
    (prometheus 83, 02.08.2007 00:34)
  6. itü inşaatta okuyan gencimizin sıkıcı bir hidroloji dersinde kafayı sıranın üstüne koymak suretiyle hafiften içinin geçmesi ve o esnadaki pembe düşleridir...
    (efesgüneşi, 02.08.2007 00:38)
  7. kabak tarlasındaki tek salatalık (bkz: hıyar) olmaktır.aralarında sırıtırsınız (bkz: sırıtmak)
    (korkusuz ördek, 02.08.2007 00:39)
  8. (bkz: varyemez amcanın havuzuna düşmek)
    (iykkk, 02.08.2007 09:15)
  9. bir nevi harem ağası olmakla eşdeğer durumdur.
    (nisan cadısı, 02.08.2007 09:40)
  10. cips paketinin içinden çıkan taso olmak gibi birşeydir.
    (seperated ways, 02.08.2007 10:48)
  11. bir süre sonra incelmeye sebebiyet verecektir.
    (constantinopole, 02.08.2007 10:54)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil