gündem
  1. · the twilight saga new moon
  2. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  3. · zongul ducks
  4. · dünyanın en seksi şarkısı
  5. · babaların garip huyları
  6. · sözlük yazarlarının itirafları
  7. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  8. · kalpler com
  9. · paranın üzerindeki resimler

sınıf maçı  

1. mahalle maçlarını, günümüzün şampiyonlar ligi ile benzeştirirsek, küçüklüğümüzün uefa kupası maçları olarak adlandırabileceğimiz etkinlik. ilkokulda sabahçı olunması durumunda öğleden sonralara sıkıştırılırdı. kalabalık okullarda beden dersleri çakışan iki ayrı sınıf da bir yıl boyunca ezeli rakipler olurdu. kavga, gürültü eksik olmazdı.
    (untouchable, 28.09.2005 14:13)
  2. bir erkek için okul hayatında hiç unutamayacağı en önemli aktivitedir.

gerçi futbol maçlarına hiç alınmayan, hatunlara basketbol öğretmeyi yeğleyen bir insan olsamda(belkide maçlara almadıkları içindir, bilmiyorum), hayatımdaki ilk sınıf maçımda(adam eksikti beni çağırmışlardı, nasıl sevindiğimi anlatamam) kendimi ispatlamak için ciğerler patlayıncaya kadar koşup, akabinde 10 dk içinde zeminde yuvarlanarak kolumu kırmam, bu sınıf maçının aynı zamanda son futbol maçım olması(sağlamım şimdi, pivot oldum) ne kadar hatırlanası bir olaydır bilmiyorum.

(bkz: cümlesini bitiremeyen yazarlar)

o günden beri iddaa ederim ki futbol izlenesi, basketbol ise oynanası bir spordur.
    (obi two kenobies, 20.09.2007 18:24 ~ 18:25)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil