işyerinin ağır atmosferine katlanmak zorunda olup,dışarıdaki harika havaya bakıp bakıp iç geçirerek aaah itümün bahcesi aaah diyen, yapacak işi olmayıp da suçluluk duygusu altında ezilen bendenizin haykırmak istediği kelimecik..evet, hem de çok sıkıldım
türkçe karakter yazınca mesajları 70 karakterde bölüp bir mesaja 6 kontör sokan nokia cep telefonlarında yazılması sakıncalı kelime. türevleri sıkıldım. sıkılıyorum. sıkılıyor musun? ... devam eder bu.
ilişki dahilinde söylendiğinde ben başka birini buldum ama seni de kırmak istemiyorum anlamına gelir. karşıdakinin her şekilde kırılcağını bilen bünye bunu söylüyorsa, sadece cesaretsizlik örneğidir.
evde fazla oturmanın bünyeye etkilerindendir. bilgisayar - televizyon - yatak arasında yaklaşık 15 kez mekik dokunduktan sonra, yapacak bi şeyin olmadığında söylenen sözdür. en iyisi, her zaman, uyumaktır.
sürekli uyku hali hayattan kaçma isteği sana göre herşeyin hep aynı olması hiç birşeyden heycanlanmamak sınavda bile soruyu bildiğin halde yapmamak umursamadığından sırf herşeyin batması arkadaşlarını bile sallamaman sürekli evet bir tatile ihtiyacım var demen ve üstüne biton yük koymuşlar gibi hissetmen "sıkıldım" demene sebeptir neyden kimden neden boşver...
sıkılıpta, yanlışlıkla ev ahalisine "sıkıldım" derseniz " koca istiyosun heralde" diye dumura uğramanız muhtemeldir. yada "sıkı can iyidir çabuk çıkmaz" geyiği vardır ki insanı bir sıkıntıdan diğer sıkıntıya sürükler..
sevgiliden ayrılmanın en kolay bahanesi "sıkıldım seni de seviyorum da yürümüyo işte" . kısa, öz, abartısız ve başka bir açıklama gerektirmeyen bir laf. ki o saatten sonra da sevgilinin sıkılmaması icin yapacak bir şey olmaz çünkü iki tarafta bunun aslında sevginin bittiği yer olduğunu bilir.
şu an içinde bulunduğum ruh hali...kimine göre ( mesela bana ) çok büyük, kimine göre amaaannn bu da bi şey mi denilebilecek sıkıntılar arasında nefes alamaz hale gelmiş olmamın heralde tek kelimelik anlatım şekli..şu anda güzel cümlelerle de süsleyebileceğim;ancak bunu yapacak ne halim ne de isteğimin olmadığı zamanlardan biri..
sadece bu,sıkıldım...