belki ilginizi çeker
  1. · goodfellas
  2. · janset
  3. · bugün olsun gene izlerim
  4. · okan karacan
  5. · goodfellas
  6. · alihan
  7. · sd
  8. · özkan uğur
  9. · nez
  10. · seray sever
gündem
  1. · ibrahim üzülmez
  2. · ugg
  3. · domuz gribi
  4. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  5. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  6. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  7. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  8. · gülnaz arsel
  9. · negatif

sıkı dostlar  

1. bugün tanışma fırsatı bulduğum bir oyundur.kullanma kılavuzu ya da bize kılavuzluk edicek kimse olmadığı için kendi kendimize çözmek zorunda kalsakta,süper zevkli,arkadaşınla ilgili bilgilerini tazeleyip bilmediklerini öğrenmeye yarayan bir oyun.ayrıca zamanın nasıl geçtiği de anlaşılmıyor.herkes için 5 er soru var bu sorular evet/hayır şeklinde de cevaplanabiliyor gerçekten bilgiye dayanıp en sevdiği yabancı aktörün adına varana kadar da sorabiliyor.eğer arkadaşınızı gerçekten iyi tanıyorsanız zorlanmıyacağınız ama yanlış cevaplar verdiğinizde ya da çok iyi bilmeniz gereken şeyi bilemediğiniz taktirde kavga çıkmasına da sebebiyet verebilecek bir oyun.en nihayetinde bir oyun olduğu göz önüne alındığında eğlenceli vakit geçirmek için birebir.iyi eğlenceler...

not:yemek tarifi veripte afiyet olsun dermiş gibi oldu ama neyse!
    (fonden, 09.09.2008 00:02)
  2. iyi günde ve kötü günde yanınızda olan dostlardır..
    (robi ve cuma, 09.09.2008 00:03)
  3. sıkı dostlar diyip bazı sorularıyla gruptakileri birbirine düşürebilecek bir oyunmuş.
    örnek : "gruptakilerden en çok kimin evinde kalmayı seversin?"
    örnek : "bir felaket çıksa bu gruptan ilk önce kimi kurtarırsın?"
    bu ne yav? cevap vermek de zorundasın. gruptaki herkesi yazıp geyiğe vurmaktan başka çare bulamıyor insan. bunun dışında tabu, scrabble gibi sürekli oynanan oyunların yanı sıra maksat değişiklik olsun amacı güdülerek oynayıp eğlenceli vakit geçirebilecek yeni keşfedilmiş taze oyun..
    (absinthe, 09.09.2008 00:10 ~ 00:11)
  4. haluk bilginer ve özkan uğur'un başrollerini paylaştığı türkmax ekranlarında yayınlanmaya başlayan sit - com dizi.
    cumartesi akşamları ekrana gelecek olan, haluk özenç imzalı diziyi birkan uz yönetiyor. dizide, aşırı titiz, takıntılı, simetri hastası psikiyatr hikmet*, eşinden ayrıldıktan sonra ev arkadaşı olarak kendisinin tam aksi yapıda; rahat ve fırıldak olan çocukluk arkadaşı cevdet’i* seçiyor.
    (ceyus, 16.02.2009 15:50)
  5. tam kadrosu ; haluk bilginer, özkan uğur, ceren soylu, seray sever, aydoğan oflu,hakan bilgin, nez olan dizi.yapımcıısı da seray sever imiş.
    (kurdeşendöken, 21.03.2009 22:07)
  6. türkmaxta yayınlanan haluk bilginer ve özkan uğurun başrollerini oynadığı dizi...haluk bilginer hikmet rolünde... temizlik hastası,eşinden ayrılmış, takıntılı biri ,seyrettiğim kadarıyla... özkan uğur yani cevdet ise pek bir rahat ama korkak biriydi... ha tabii bi bölümle ne kadar anlaşılabilirse o kadar anladım...
    merak ediyordum seyrettim, tatlı hayatımsı bi yönü de var sanki... ya da ben haluk bilginer ustayı görünce öyle bir hisse kapıldım ihsan yıldırımı mı seyrediyorum diye... bilinmez... ama eğlenceli bir dizi... cumartesi saat 21.30da seyredilebilir.
    artık seyredicem daha da iyi anlıcam ne anlatıyorlar bakalım...
    (abdüş şuküfe, 05.04.2009 14:53)
  7. (bkz: goodfellas)
    (anne ben itülü oldum, 06.09.2009 02:47)
  8. artık fox tv ekranlarında da yayınlanıyor bu dizi. evet perşembe günleri.
    (jugador, 01.10.2009 20:41)
  9. şuan tekrarı oynayan dizi..geniş aile'ninde tekrarı oynuyor tam da şu anda..geniş aile reklama girdikçe bakıyorum da eğlenceli bir şeye benziyor
    (nicksiz adama kız verilmez bizde, 03.10.2009 17:59)
  10. perşembe günleri '' aşk-ı memnu, kurtlar vadisi ....'' gibi sinir bozucu dizilerden kurtaran yapımdır.
    (merlot, 15.10.2009 20:05)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil