görseller
sıcak saatlersıcak saatler
sıcak saatlersıcak saatler
belki ilginizi çeker
  1. · sen şimdi ağlarsın da
  2. · cehennem cevdet
  3. · gerdek gecesi
  4. · daha gider bu
  5. · mehmet aslantuğ a laf söyletmeyen kitle
  6. · sevda ferdağ
  7. · mızıka
  8. · en efsane diziler
  9. · uğur çavuşoğlu
  10. · sen şimdi ağlarsın da
gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  3. · yeşim salkım
  4. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  5. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  6. · çok istenip de olunamayan meslekler
  7. · ezel
  8. · smooth
  9. · üç gün üç gece bodrum

sıcak saatler  

sayfa  / 2
  1. yanılmıyorsam 1997 de başlayan dizi.döneminde çok ses getirmişti.hem o zamana kadar ki dizilerden farklıydı konusuyla hem de oyuncularıyla.zaten bu dizi bitince tüm oyuncuları başka diziler tarafından kapıldı
    (data, 15.04.2004 01:14)
  2. arzum onan isimli eski türkiye güzellerimizden bir hatunun oynadığı dizi
    (brave, 15.04.2004 03:46)
  3. mehmet aslantuğ ve arzum onan çiftinin mükemmel uyumu,oyunculuğuyla zenginleştirdiği inanılmaz güzel bir dizi.asla unutulmaz.
    (bettyboop, 15.04.2004 03:56)
  4. şahane bir oyuncu kadrosuna sahip olan, sıra dışı dizi
    (ati, 15.04.2004 18:18)
  5. jellicle ile aramızdaki en büyük geyiğe konu olan, remzi baba karakterinin sürekli martı ve deniz geyiği yapıp romantik takılması beni kıl eden nispeten başarılı dizi.
    (untouchable, 15.04.2004 18:52)
  6. belkide sıradışı bir senaryoya sahip ilk diziydi
    (wildboy, 15.04.2004 22:11)
  7. arzum onanın izlendiği, onun dışında remzi baba ve arzumun babasını oynayan kenan ışık arasındaki inanılmaz anlaşılmaz ve dayanılmaz geyiklere katlanıldığı yyıllar önce dizisi. ceyhun emre (yanlış hatırlamıyorsam) karakterinin sinir krizleri geçirttiği yapım.
    (12monkeys, 15.04.2004 22:15)
  8. aksaz askeri tatil kampının sahilindeki tabelada bulunan, yanında parantez içinde tehlikeli saatler yazan ve 12-14 arası denize girmemeyi öğütleyen yazı*
    (mavio, 15.04.2004 22:29)
  9. şiirsel replikleriyle ruhumuza hicranını okutturan dizi
    (mavio, 06.05.2004 14:14)
  10. yönetmeni bir dönem osman sınav'dı.
    (headfucker, 06.05.2004 15:54)
  11. mehmet aslantuğ'un annesi cahide hanımın sürekli biber kızarttığı ve şiirsel konuşmalarıyla ön plana çıkan ama gerçekte bu kadar geyik yapılsa muhabetlerde, dünya nasıl olurdu acaba diye insanı düşünmeye sevk eden klasik türk dizisi furyası başlangıcı olan sıcak bir dizimiz.
    (tekne, 06.05.2004 16:00)
  12. her an bir karışıklığın kopabileceği, misal bir savaşın çıkabileceği, anın pamuk ipliğine bağlı olduğu zamanlar
    (stocky2001, 06.05.2004 16:05)
  13. yazın yayınlanan tekrarları hala seyredilen efsane dizi, ne kadar dizi yayınlanırsa yayınlansın o duruluğu başka hiçbir dizi yakalayamamıştır.
    (data, 22.12.2004 13:09)
  14. -yağmur hala yağıyor mu?
    ~hem de bütün hızıyla gibi ultra felsefik diyalogralıyla bizi bizden alan, fakat bir zamanlar hastası olduğumuz dizi.
    sedat yalçın'ın beynine "yolcu" kodlu mikro çip takılana kadar herşey daha bir iyiydi sanki.
    yine de bize arzum onan'ı sevdirdiği için ve gerçeten sıradışı senaryosuyla öne çıktığı için başarılı bir diziydi.
    sonunda arzum onan'ın oynadığı karakter ölmüştü yamulmuyorsam.
    (the weakest link, 19.01.2005 01:43)
  15. bazen maruz kaldığım diyalogların gidişatı yüzünden durup bir saniye ya bu çok "sıcak saatler" oldu dememe karşın şu ana kadar daha karşımdakinin hiç idrak edemediği, benim de anlam veremediğim, insanlar nasıl unutur bunu dediğim dizi
    (stocky2001, 19.01.2005 11:26)
  16. arzum onan ın dizideki kardeşinin şimdi ekmek teknesinde bütün karizmasını dağıttığı, anılarda güzel kalmış olmasının daha bi iyi olabileceğini düşündüğümdür.
    kaliteli, düzgündü, romantizm nasıl da okunurdu mehmet aslantuğ ile arzum onan ın gözlerinden..
    (smooth, 30.03.2005 16:25)
  17. dizide mehmet aslantuğ sürekli eski camel içerdi.
    (pablo, 30.03.2005 16:31 ~ 16:34)
  18. 'martılar cehennem, martılar!!!'
    (darkenfact, 24.09.2005 17:21)
  19. (solti, 24.09.2005 19:30)
  20. bir saniyesini bile kaçırmadan izlediğim tek dizi...
    dersleri böyle dinleseydim, şimdiye...
    (neyzeni, 28.03.2006 21:00)
  21. son bölümlerine doğru uğur polat'ın da katılması ile izlemesi daha da zevkli olan diziydi. bir saniyesini bile kaçırmazdım, keşke şimdi tekrarları olsa.
    (chrystal, 28.03.2006 21:06)
  22. "gittiğin heryerde yanık kokusu duyuyorsan, dön bir arkana bak, bir tarafın tutuşmuş olabilir"
    dizide ceyhun emre'nin ablasından duyduğum özlü söz...
    (neyzeni, 28.03.2006 21:18)
  23. özellikle replikleriyle bizi bizden alan dizidir. karşılıklı muhabbet ederken bu tür cümleleri kullanan var mı aramızda, merak etmekteyim. eğer varsa zaten toplumdan kopmuş, ermiş bir kişidir.

-şu martılar uçup giderken, aslında yalnızlığımızı da anlatmıyor mu?
    -yalnızlığımızı anlatan martılar aslında kendi terkedilmişliklerinde yaşıyor dostum. belki de denizdir her şeyi mümkün kılan.
    -denizin içinde yaşayan balıkları düşünsene. denizin içine hapsedilmişsin fakat sonsuz okyanuslarda özgürsün. belki de, belki de insanoğlunun hiç erişemeyeceği bir özgürlük...
    -hangimiz özgürüz ki? özgür olduğumuzu sanıyoruz belki de, sanal bir özgürlükte yaşıyoruz belki. kimbilir, hepimiz bir oyunun oyuncularıyız.
    (bkz: daha gider bu)

yeter be kardeşim, bir kere de;

- baba naber ya?
    - iyidir abi, senden?

muhabbeti yapın, dişimi kıracağım.
    (zoma, 30.05.2006 14:29 ~ 14:30)
  24. hayatımda en çok yer eden dizi..birzamanlar bütün replikleri ezberlenmiş,tüm gün melodileriyle dolaşılmış,sedat yalçın - buket hazal aşkını yaşamaya çalışılmıştır.diziyi sevdiren sevgili çoktan mazi oldu ama bu dizi hala benim için çok şey ifade eder..

s.y:ilk karşılaştığımız günü hatırlıyormusun?
    b.h:evet hatırlıyorum..
    s.y:hani beni ağlatmıştım
    b.h:sulu gözlünün tekiydin zaten
    b.h:geriye dönüp baktığımda yinede güzel günlerdi diyorum..

ve sedat yalçın'ın beni en çok etkileyen sözleri..hastayken buket'e yazdığı mektup..

merhaba güzel kız sonunda sana mektup yazmak için bana gerekli olan mekanı buldum..şiledeyim seninle geldiğimiz otelde..üstelik aynı odada kalıyorum..otel görevlileri neden ısrarla aynı odada kalmak istediğim yı istediğimi anlamakta biraz zorluk çektiler..keşke onlara anlatabilseydim..yazımı okumakta zorlanabilirsin.sebebine gelince..doğrusu pek bi sebebi yok.sadece birdenbire o büyük şairin mektuplarında geçen bi cümleyi hatırladım..''sağ elimin ustalığındansa ,sol elimin acemiliğini tercih ederim..''doktorlar bendeki bu durumu sağlıklı bi gelişme olduğunu söylüyorlar..
    güzel kız..aşk mektupları konusunda sicilim seninki kadar parlak değil..bi zamanlar mahallemdeki kızlara bol bol ciklet dağıtırdım.dağıtmadan önce de içindeki artist fotograflarını çıkartıp,onların yerine küçük kağıtlara yazdığım aşk mektuplarını yerleştirirdim..ee bu yaptığımın aklaki yöne elbette tartışılabilir ancak kim geçmişinin her anıyla gurur duyabilirki?..(buket okurken arada şunları söyler: seninle gurur duyuyorum serseri..)
    bu gece kumsalda senin için büyük bir ateş yakacağım.alevler birkez daha o gecenin anısı üzerine vuracak..dünyanın bütün çingeneleri bugece benim için toplanacak ama ben içlerinden yalnızca bi tekini göreceğim ve ömrümün sonuna kadar hep seni düşüneceğim..yeryüzünün bütün kumsallarında yakılmış bütün ateşler bizler öldükten sonra bile hep bizi düşünecekler..

çok etkileyici...
    (zephyr, 30.05.2006 18:23)
  25. çok iyi bir kadrosu olan (bkz: mehmet aslantuğ),(bkz: kenan ışık), pazartesi akşamları beni televizyon karşısına kitleyen diziydi. mehmet aslantuğ da rolünü çok güzel oynamıştır ama beni benden eden karakter ceyhun emredir. bu karakteri oynayan kürşat alnıaçık kötü bir adam nasıl olurun örneğiydi, kötüydü ama adamda yine de kendini acındıran da bir karakteri de vardı. ben ve birçok arkadaşım buketi ceyhunun kapmasını istemiştik (kötü karakteri tutmak), garibim bu yolda gitti ya en üzüldüğüm buydu. şimdikileri görünce değerini daha iyi anlıyorum.
    (göke, 13.01.2007 23:55 ~ 14.01.2007 00:05)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil