ortaya nasıl bir eser çıktığını onu yok etmeden önce son kez görmek. eğer güzelse daha sonra bok muhabbetlerinde arkadaşlara anlatılmak üzere akılda tutulur.
kaç kilo gitti benim götten minvalinde bokun kalın ve yoğun gözükmesiyle sıçanı mutlu edebilecek durum. lakin çok yenilmişse ve bilakis gözü doyurmayacak kıvamdaysa ümit kırar, boyun büktürür.
klozet kullanılmışsa yapılması daha kolay olan eylemdir. zira alaturka tuvalet deliği mevcut tuvalet ışığını kullanmaktaki yetersizliği ve klozet deliğine göre daha aşağıda olması nedeni ile bu eyleme pek müsait değildir.
2 hafta önce vadinin tuvaletinde alaturka tuvalete 5 cm çapında herhangi bir insan evladından çıkma ihtimali oldukça düşük olan eylemi gerçekleştiren arkadaşımın son kez baktığında yüzünde nasıl bir ifade vardı merak ediyorum gurur mu yoksa evladını ve 1 kg a yakın ağırlğı kaybetmenin buruk sevinci mi bilemiyorum. eleman kendini aşıp o deliğe oldukça sağlam da bir köprü kurabildiğine göre işi bilen bi arkadaştı herhalde demekten kendimi alamadım günlerce.
kendisine bol şanslar dilemekle beraber sifonu çekmeyi öğrenmeye davet ediyorum.
www.ratemypoo.com)" onmousedown="return bkc('1130336','www.ratemypoo.com')">www.ratemypoo.com sitesinde son kez bakmakla kalmayıp fotoğrafını çeken, üstüne oylanması için internete koyan manyaklar da mevcut, mide bulandırmak için birebir.