uzun bir uğraş sonrası sıçtığı boka gururla bakarak "evet, bu şaheseri ben sıçtım! evet!" demek.
(mavio, 05.08.2004 03:23)
(ninca, 11.10.2005 22:42 ~ 22:43)
rüyada sıçmak sonucu olabilecek hadise.
sıçtıktan sonra bokunu seyredip seyredip geçmişe özlem duymanın, güzel bir örnek olarak sayılabileceği hadise.mevzu, anlık ruhsal travmalarla devam eder , ana rahmine dönüş isteği sendromuyla son bulur.
(bkz:
suri cruise un ilk kakası)
"a bronzed cast of a baby's first poop can be a
meaningful memento for the family"
* *
didaktik edit: david kesting kimdir? bok satan galeri sahibi
(breath, 02.09.2006 00:43 ~ 00:44)
özel biriyle ilk defa birlikte ortak bişeler yapmışsınızdır.sonra farklı nedenlerden uzun süre görüşememişsinizdir.ama o görüştüğünüz gün unutulmazdır.zamanla o gün yapılan her şeye tek tek anlam yüklenir.ortak bardaktan içilen biraya,sıcak çikolataya,iskambil kağıtlarına..sonra bunu sık sık dile getirirsiniz arkadaş ortamlarında.deyim yerindeyse sıçtığı boka anlam yüklersiniz.diğerleri o özel günü bilmediği ve anlamsız geldiği için dalga geçerler sizinle.olsundur,sizin için önemli olan 'o' dur,diğerleri isterdiklerini söylesinlerdir.
bokun çıkış ritmine ve şekline göre yüklenecek hededir.
eğer çok ağır bir kabızlık döneminden çıkıyorsa şahıs düzgün bir sıçış gerçekleştirdiğinde,''evet,evet..bu bir zafer'' diyerek zafer anlamı yükleyebilir çok rahatça,yadırganmamalıdır kanımca...
şayet anlam bir koku giderici markası ise, takdirimi kazanmış eylemdir.
-alkolik2000 bu girinde neyi anlatmak istedin?
+bu girimde mutluluğu anlattım.
kanımca,
kahve falı denilen olay bu tanıma
cuk oturmaktadır.
sıçtıktan sonra bokum benim diye sevmek.
oluşturduğun esere saygı duymaktır..
ileri bir örneği için: (bkz:
@1012327)
(so so, 26.05.2007 22:52)
bazen bir bok, sadece bir boktur.
*
-hımm bu son yaptığım bir elini havaya kaldırmış diğer eliyle de ileriyi gösteren bir deve benziyor.
(bkz:
sıçılan bokun bir şeylere benzemesi)
kimse kızmasın ben sıçtım diyebilenlerin, sıçma üzerine sahifeler dolusu tezler yazabilenlerin akabinde sıçtığına acıyanların zihinsel eylemleridir.