belki ilginizi çeker
  1. · erkeklerin g noktasının götünde olması
  2. · hapşırırken penisten meni sızması
  3. · sıçarken erkeklerin tuvalette sızması
  4. · yasamaktır ask
  5. · sıçarken boşalmak
gündem
  1. · beşiktaş
  2. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  3. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  4. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  5. · çok istenip de olunamayan meslekler
  6. · her yerinden öpüyorum rüştü
  7. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  8. · feridun düzağaç
  9. · deşer de geçer

sıçarken penisten meni sızması  

1. %100 olmamakla birlikte genelde prostat iltiabının bir belirtisidir bununla birlikte uzun süreli cinsel perhiz sonrasındada görülebilen bir durumdur. prostat muayenesi olsanız iyi olur. ne olur ne olmaz.
    (yasamaktır ask, 20.01.2009 01:57)
  2. (lorenzen, 20.01.2009 01:59)
  3. (sutdokmusjedi, 20.01.2009 02:00)
  4. (phoenix, 20.01.2009 02:01)
  5. biriken spermi vücudun atması gerekmektedir. eğer manuel takılmıyorsanız ve rüyada da rüyalanmıyorsanız ve tabii ki cima etmiyorsanız vücut bu yöntemi uygulayacaktır. ürkmeyin hemen, sabun veya krem veya direk deri, bir şekilde kendinizle oynayın, bi kaç hafta bunu uygulayın belli periyotlarla, hala sıçarken meni sızıyorsa siz de doktora gidin, utanmadan açık açık anlatın, deyin ki böyle bi şey oldu, sonra ben sözlükten (doktor ne sözlüğü diyecektir muhtemelen) bu konuyu araştırdım, elemanın biri asıl koçum geçer dedi deyin, asıldım asıldım durduramadım ben de size geldim deyin.

siz bunları dedikten sonra eğer ki o doktor bana bi laf ederse, tavsiyeme falan söverse yazıklar olsun. son derece bilimsel konuştum bi kere ben burda, mesaneden sallamadım, götümden uydurmadım ya da. o doktora da bi daha gitmeyin, kötü doktor o, bok doktor, kaka, göt. töbe töbe, yanlışlıkla aklıma mukayet, sıçbok, böceklibok, doktorun götü bok yemiş.

(bkz: @2599891)
    (yaşlı çocuk, 20.01.2009 02:06)
  6. ilk defa duydugum, şaşkınlıkla okuduğum,
    "allah korusun da boşalırken altına sıçmaktan daha iyi en azından" diye düşündüğüm durum...

(bkz: beterin beteri var)
    (diem perdidi, 20.01.2009 02:26 ~ 02:26)
  7. tıpta prostat emflamasyonunun* semptomuymuş. ben baktım pubmedde de aynen bu şekilde yazıyo. fazlasıyla bilimsel, evet.
    (maglor, 20.01.2009 02:31)
  8. revir.com da yer alan doktorlara başvurularak ayrıntılı bilgi alınabilecek durum.
    (yasamaktır ask, 20.01.2009 20:29)
  9. 31 ya da seksden sonra işenmediyse peniste kalan meninin büyük abdest sırasında vukuu bulan ıkınma dolayısı ile penisi terketmesi sebebi ile gercekleşebilir.
    (maktul, 20.01.2009 20:46)
  10. haydar dümen hocamıza danışılası mühim bir konudur. onun ağzından özlü sözlerle konuyu ve çözümü kavramak çok daha aydınlatıcı olacaktır.
    haydar hocadan gelecek olası " sevgili oglum hiç dolu silahla dolaşılır mı o silah bigün patlar" gibi bi yoruma neden olacak hadise.
    (herut, 20.01.2009 22:30)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil