muhtemelen fazla deneyimi olmayan ama kınanmaması gereken erkek tipidir.zira erkek sütyen kopçasını bir hamlede açsa ne olur açmasa ne olur.
(bkz:
soyunmadan sevişmek)
tamamen sütyen firmalarının şerefsizliğidir. adamcağızların hiç bir suçu yoktur. kanımca sütyen firmaları doğum kontolü için bu kadar zor açılan kopçalar üretmektedir.
(sidar, 06.04.2005 11:51)
kadındaki tüm şevki yokeden erkeklerdir.
(bkz:
şu güzel ortamı bozuyorsun)
(geyik, 10.04.2005 23:35 ~ 23:35)
olaya bir türlü giremedikten sonra ertesi gün taksim meydanında polisten cop yerken
kahrolsun sütyenler memelere özgürlük diye bağıran erkeklerdir.
bu tip erkekler vakit kaybetmeden sevgililerine ipli sütyen hediye etmelidir. tabi maliyetli bir iştir, pazardan sütyen alınıp kıza verilmez... bahsi geçen giyim ürününün
metrocity'deki fiyatları 25-100ytl arasında değişmektedir.
(bkz:
sütyen fiyatlarından haberdar olmak)
(bkz:
erkek hobisi)
hayatında hiç sütyen kopçasıyla karşılaşmamış erkeklerdir
ayıp mıdır
değildir
zamanla o da öğrenilir
doğuştan gelen bir yetenek olduğundan asla sonradan çalışmayla falan öğrenemezler. hadi bir sütyen tipi için öğrendiler diyelim, ama bunun bin türlü çeşidi var: tek kopçalı, iki kopçalı, üç kopçalı, önden kopçalı, yandan kopçalı, çıtçıt kopçalı... durum böyle olunca yapacakları en doğru şey, sütyene dokunmamak, konsantrasyonu bozmamaktır; zira kızlar sırtlarında dünyanın parasını verip aldıkları sütyenin kopçalarını hoyratça sağa sola çekiştiren bir çift el istemezler.
american pie 2 filminde örneğini gördüğümüz erkek tipidir.
"sütyen kopçasını açamayan erkekler" için sütyenini kendi çıkaran kızlar da vardır..
sarhoşluğundan sütyen kopçasını tutturamayan erkeklerin yanında başarılı bile sayılabilecek erkeklerdir.
şanssız erkektir
bazıları fantezi yapmak uğruna kızdan gelen yardım teklifini geri çevirebilen erkeklerdir
kız: sevgilim ben açayım istersen ..olmuyo galiba
erkek: olmaz..seni ben soymak istiyorum
kız:peki o zaman..ama hadi çabuk
erkek: hay ben...........
kız:ay memelerim sıkıştı ya hadi ...ben çıkarıyım işte
erkek: olmaz ...ya da ben kafamı içeri sokayım
kız:ben sana sokayım!
erkek:yukarı sıyırıp çıkarsam
kız: hay ben sana.....
- hayatııım, sütyen kopçamı açamıyoruuuum...
+ allah belanı versin samet, yine mi giydin o sütyeni!
(camel, 29.12.2006 13:15 ~ 15:15)
bu durumu çok da fazla kafalarına takıp üzülmemesi gereken erkeklerdir zira;
(bkz:
vücut onu kendiliğinden atar)
yazık denir böylelerine efendim.
böylelerin cinsel gücünün yüksek olduğu ve çok pis seviştiği bilimsel anlamda kanıtlanmıştır.