sürekli aynı rüyayı görmek   

adana çık aradan

1. insanı girdaba sürükleyen durumdur.hele ki bu rüyayı yirmibir senedir görmeye devam ediyorsanız ve uyandığınızda kendinizi çok korkmuş,kan ter içinde yatarken buluyorsanız sebebini bulabilmek için profesyonel yardım almayı düşünmenize sebep veren olaydır.
    (bkz: o hikayedeki mal benim)
    (bkz: merdivenler)
    (magnetic resonance, 24.07.2008 22:06 ~ 22:07)

2. sürekli uçurumdan düşmektir.
    (haut parleur, 24.07.2008 22:13)
  3. ürkütücü bişey. bundan daha da ürkütücü olanı dizi film şeklinde, gördüğün rüyanın ertesi gece devamını görmektir heralde..
    (çoğunlukla zararsız, 24.07.2008 22:19)
  4. her yıl belli bir zamanda aynı rüyayı görmek gibi bir versiyonu da olan bir acayip durum.
    (emekli organel, 24.07.2008 22:35 ~ 22:36)
  5. aynı gece içinde gerçekleştiğinde bir insanın kndisine yapabileceği en büyük işkencenin ne olduğunu anlarsınız. sürekli uyandığınızı sandığınız anlarda rüya tekrar başlar, herş ey yeniden olur. sonunda ölüyorum derken. yine uyanırsınız.
    (mina harker, 24.07.2008 23:25)
  6. bilinçaltının özellikle ve ısrarla bir mesaj vermeye çalıştığını anlatan rüyadır. öyle oturup abidik gubidik tabir kitaplarına başvurmadan, kendisini ve rüyanın içerisindeki aktif öğeleri inceleyerek rüyanın çözümlenmesi sonucu ortadan kalkar, kişi de rahatlar.
    (tarzan, 25.07.2008 00:02)
  7. senelerce aynı rüya görülüyorsa,bir yarım kalmışlık söz konusudur.hayatınızda yarım bıraktığınız şeyler bilinçaltınız tarafından rüyalarınız aracılığıyla tamamlanmaya çalışır durur.tamamlanmaz ve bu böyle sürüp gider.taa ki siz o yarım bıraktığınız şeyi tamamlayana kadar.rahat vermez yıllarca.bir de mesaj kaygısı taşıyanları vardır bunların.gelecekten haber verir.anlamazsanız başınıza gelecekleri sorumluluk da kabul etmez.
    (fitnefücur, 30.08.2008 23:51 ~ 31.08.2008 20:12)
  8. rüyanın oldukça ilginç bir atmosferi vardır.
    siz olacakları biliyor olsanız dahi,
    ya da bu bir rüya biliyorum triplerinde olsanız
    veyahut da "lan ben bu rüyayı daha önce görmüştüm"e kadar ileri bir bilinç seviyesinde olsanız
    yine de o havadan çıkamazsınız bir türlü. bu yüzden görülen rüya korkunçasa korkar, sevindirici mavi-yeşil light bişeyse sevinir, karmaşıksa kaşınırsınız.

ergen muhabbetlerinde aynı kızla 3 defa aynı rüyayı görmek onunla hop tri nanaya giden yolu garantilediğinizin göstergesi olarak kabul edilirdi. ben bunun böyle olmadığını biliyorum daha derin bişey var işin içinde. bence insanın içine dönmesi lazım, içindeki what ise the matrixe bi yolculukla çözülür bu ancak.
    o hapları uzatan adam var ya, tanırım kendisini ayarlayalım bişeyler.
    (gomünüst, 31.08.2008 00:22)
  9. insanı ciddi şekilde meraklandıran tuhaf hadise. senelerce görülür, hiç değişmez. belki de özlemlerimizle alakası vardır. çok sübjektif bir giri olacaksa da, bir örnek teşkil etmesi açısından, benim rüyam, hayatımdaki ilk büyük şaşkınlık ve hayal kırıklığımla ilgilidir. şoke olduğum ana bağlıdır. bilinçaltıyla ilgilidir bilndiği gibi.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 31.08.2008 00:35 ~ 00:41)