belki ilginizi çeker
  1. · hiç en sevilen girisi olmamak
  2. · devamlı şahsım butonuna basan yazar
  3. · şahsım butonu fetişizmi
  4. · etnosantrizm
  5. · ilgi delisi
  6. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  2. · thierry henry
  3. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  4. · erkekte ses tonu
  5. · 2012
  6. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  7. · dinde zorlama yoktur
  8. · delikanlı kedi profili
  9. · arap maç spikerleri

sürekli şahsım butonuna tıklamak  

1. (bkz: merak)
    (bkz: paranoya)
    (keyif pezevengi, 08.01.2006 19:52)
  2. (bkz: şahsım butonunu çok kullananlar)
    (camel, 08.01.2006 19:58)
  3. reytingi yüksek bir dizi kahramanının, oynadığı her bölümü oturup zevkle ve keyifle izlemesine benzer bir eylemdir.
    (anarsist, 06.01.2007 14:49)
  4. yazarın yazdığı girileri ,gerek imla hatalarını gerekse anlatım yönünü kontrol etmek için, tekrar okuyabilmek adına da kullanılan butondur.
    (bkz: eserler)
    (sunflower, 06.01.2007 14:53 ~ 14:57)
  5. güzel bir giri yazıldığında yapılabilen eylem."acaba kimse beğendi mi?" "ne zaman oylarlar acaba?" şeklinde soruları da kendi kendine yöneltir yazar.

ayrıca sözlüğe yeni katılmış yazarlarda görülür.statü sahibi olmadıklarından mütevellit "ya benim ne zaman statüm olacak?" sorusu sorulurken yapılır.bu tip bir eylemi gerçekleştiren kişinin sabırlı olması ve oy alacak giriler yazmaya devam etmesi önerilir.

bu durumu bir takıntı haline getirenler, bilimum browserda** şahsım sayfasını açıp, sayfayı otomatik güncellemeye ayarlaması da beklenebilir, böylece sürekli şahsım butonuna basmaz arada sırada güncellenmiş bilgilerine bakabilir.
    (sycrone one, 06.01.2007 14:54)
  6. bir zamanlar, eğer kötü oy vermişse seovi'ye bir an önce ayar vermek amaçlı kötülenmiş olan mesajı düzenlemek için yapılan bir eylemdi.
    (bu kadar yürekten çağırma beni, 06.01.2007 15:15)
  7. benim gibi her dakika onlarca masaüstünde sağ tık -> yenile yapan, bir sayfanın açılmasını beklerken pencereyi 5-10 defa simge durumuna küçültüp aynı haline getiren arkadaşların sıklıkla yaptıkları şey. bunu yapanlar aynı şekilde "bugün" butonuna basarlar, "yoklama" butonuna basıp pencereyi kapatırlar. en azından ben öyle yapıyorum.

(bkz: obsesif kompulsif)
    (gibigibi, 06.01.2007 15:18)
  8. girdiği en son girinin beğenilip beğenilmeyeceğinden şüphelenen endişeli yazar kompleksidir.
    (dunya zikime eyfel dotume, 06.01.2007 15:54)
  9. kendi kendini gıdıklıyor gibi hissetmek
    (adak, 27.03.2007 00:24)
  10. bu başlığıgörüp istemsiz bir şekilde yapmaya başladığım sonrada sürekli son oylanan eserlerin kayan yazılar gibi değiştiğini gördüğümde noluyo lan dememe sebep olmuş olan olay..
    sonucunda gelişen dialog..
    karışmasınkimselerbana: scorpeo senmi oylayıp duruyosun benim girileri
    scorpeo:evet
    karışmasınkimselerbana: sen bana nick altı gir en iyisi*
    (karışmasınkimselerbana, 27.03.2007 00:40 ~ 00:41)
  11. ben kimim sorusuna cevap aramaktır. dolayısıyla yapanın geçici hafıza kaybına uğramış olma ihtimali de vardır.
    (ketenkele, 27.03.2007 01:45)
  12. çaylak yazsının yazar'a dönüşmesini bekleyen sabırsız yazarın tekrarlayıp durduğu işlem. ta ki uçurulduğunu anlayana kadar. ya da yazar olana kadar.
    (tanrimbenibastanyarat, 26.08.2007 23:29)
  13. uzun bi süre giri girmeme sonucu artık oylanacak yeni girilerin olmadığından şahsım butonuna basma alışkanlığı,takıntısı vb. inceden kaybolur.daha sonra da günde 40 giri yazsanızda aklınıza gelmez bakmak arada bi 00.00 dan sonra parlayan şu an butonuyla eliniz gitse de umrunuzda olmaz.
    nadasa bırakmakta fayda vardır bazen.
    (tersdönenşemsiye, 20.10.2008 01:18)
  14. (bkz: şahsım)
    (semekkes, 20.10.2008 01:28)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil