gündem
  1. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  2. · boylumlama
  3. · günün tek cümlelik özeti
  4. · öğretmenler günü
  5. · demokratik sol halk partisi
  6. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  7. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  8. · hakan yeşilyurt
  9. · şamil basayev

sürücü kursunda devamsızlık yapmamak  

1. kurstayken birtürlü beceremediğim şey.

-toplam iki derse girdim
    -ikisi de motor dersi çıktı
    -şansa bakın ki konular bitmiş ve başa döndükleri için girdiğim iki derste de fren sistemiyle baydım
    (tenement funster, 02.06.2004 22:51)
  2. (mavio, 02.06.2004 23:12)
  3. yapılacak daha iyi bir iş yoksa kurstaki arkadaşlar makaraysa olması muhtemel durum
    (ağır hasarlı, 12.09.2007 23:02)
  4. genellikle motor dersinden tırsan hem olmayan cinslerim(hemcins olmayan) tarafından uygulanan durum
    (egzostmanifoldu, 12.09.2007 23:15 ~ 23:17)
  5. en ön sıraya oturup kitaptaki önemli yerleri fosforlu kalemle çizen, dersin sonunda yapamadığı soruları hoca soran, ehliyet sinavına sanki öss'ymiş gibi kasan kimselerin yaptığı eylemdir.
    (stunnchuck, 03.01.2009 00:06)
  6. sınıftaki güzel hatunlar için yapılabilecek eylem. hele yaz kursuysa oh bebek.
    (yaratıcı nick bulamadım, 03.01.2009 00:07)
  7. kurs günlerinin ara tatile denk gelmesi nedeniyle ikilemde kalma durumumdur. ev başka yerde kurs başka yerde... ev özlenilmiş... ne yapsın bu zavallı kul ?
    (idiot, 03.01.2009 00:09 ~ 00:13)
  8. zor bir eylemdir. genelde dersi anlatan hocalar, kursiyerleri bir ilkokul öğrencisi gibi gördükleri için derslerden sıkılmamak elde değildir. hele son hafta genel tekrar olarak işlenen derslerde ben değil bir arkadaşım dumura uğratılmıştır.

olay şöyle gelişiyor. sorusunu hatırlayamadığım bir soruda, şıklardan birinde enjeksiyon bobini vardı. bırakın derslere dahi gelmeyi, kitapçığı bile okumayan ben değil bir arkadaşım, hocaya enjeksiyon bobininin ne işe yaradığını sorma gafletinde bulundu. sevgili hocamız, '' şimdi sorulacak soru mu bu, derslere gelmezsen bilmezsin tabi, aç kitabı oku, öğren '' dedi kızgın bir ses tonuyla...

hoca belki haklıydı. evet kendisinin dersini takip etmemiştim fakat hiç tanımadığım onca insan arasında bir enjeksiyon bobini yüzünden beni azarlamıştı. garip bir davranıştı. onu da geçtim zaten genel tekrar adıyla konulan bir derste, niye soru soramayalım ayrıca tartışmak gerek. nitekim ezberci eğitim sisteminin ilkelerini sürücü kurslarında da başarıyla uyguladığımızı öğrenmiş bulundum. bu da böyle bir anımdı.
    (ben değil bir arkadaşım, 03.01.2009 00:27 ~ 00:38)
  9. öss sınavı görmüş biri için, hele de puanı yüksek bir bölüme hazırlanıyorsa, ehliyet sınavının tamamına çalışmak 2 gecelik iştir. haliyle 1 ay boyunca derslere gidip gelmeye, anaokulu çocuğu gibi tahtadaki çizgi roman resimlerini kocaman gözlerle incelemeye ve dünyayı kurtarıyormuşçasına bir havayla kavşaklarda geçiş üstünlüğünü anlatan hocayı dinlemeye ihtiyacı yoktur. ilk gün gider, ortama bakar, sonra "sikerler böyle kursu" deyip sınav gününe kadar bir daha uğramaz.

liseyi bile zar zor bitirebilmiş bir bünye ise; belki okul sıralarını özler, belki içinde okumamanın pişmanlığı vardır, belki evde sürekli "okulu da bitiremedin, bir baltaya da sap olamadın, senin gibi evlada lanet olsun!" diye başının etini yiyenler vardır da sırf o evden uzakta kalmak için oradadır...

bir de hayatı fazla ciddiye alan bünyeler vardır; onların da tek derdi ineklemektir.

yukarıda bahsi geçen grupların hiç birinde yer almayan, gayet başarılı ve güzel bir hayatı olan biri sürücü kursuna her gün geliyorsa, kesin bir iş çeviriyordur. çevirdiği işin ne kadar ince olduğu da, ilerleyen günlerde ortaya çıkacaktır...
    (janny, 03.01.2009 00:33)
  10. imkansız bir olaydır, hele bir de sınıfınızda her olumsuz bir durumu "olamazmııııı?" diye belirten bir hoca ve bu soruya her defasında "olabilirrrrrrrrr." cevabını verip sizi dumur eden insanlar varsa bu durum daha da imkansız hale gelir.
    (s07ut10n, 03.01.2009 01:58 ~ 02:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil