belki ilginizi çeker
  1. · ilk türk süper kahramanı kamuran
  2. · finallerin yaklaşması
  3. · sanal dünyanın tutsakları
  4. · süperkahraman
  5. · minareden at beni in aşağı tut beni
  6. · recep tayyip erdoğan
  7. · boing burhan
  8. · christopher nolan
  9. · unbreakable
  10. · abazan
gündem
  1. · günün tek kelimelik özeti
  2. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  3. · günün tek cümlelik özeti
  4. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  5. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  6. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  7. · itü sözlük
  8. · yurdanur tulunay
  9. · ölmesi gerekip de kazık çakmış insanlar

süper kahraman  

1. olağanüstü yetenekleri olan yardımı seven insanlar
    (dreamy, 05.03.2004 23:51)
  2. (bkz. süperman)
    (bkz. spiderman)
    (bkz. batman)
    (dreamy, 05.03.2004 23:52)
  3. (bkz. selim ışık)
    (bin dolar var mi bin dolar, 05.03.2004 23:55)
  4. nescafe adam
    (azwepsa, 03.08.2004 17:05)
  5. örümcek adamdır bu. her ne kadar o bir süper kahraman değil deseler de.. bir kahraman bu kadar karizmatik olabilir ancak. (bkz. kahramanım benim) **
    (mystra, 03.08.2004 20:26)
  6. (bkz. süper kahraman dediğin acı çekmeli)
    (greeen, 03.08.2004 20:56)
  7. (bkz. tanrı vergisi süper kahramanlık)
    (bkz. parayla süper kahramanlık)
    (hepten aykırı, 03.08.2004 22:02)
  8. (bkz. ilk türk süper kahramanı kamuran)
    (hepten aykırı, 03.08.2004 22:09)
  9. (bkz: justice 4 father)
    (chixculub, 16.04.2006 18:44)
  10. artık kimsenin ihtiyacı olmayan, bugünün loserı...
    (siyah, 16.12.2006 02:30 ~ 11:54)
  11. ilk akla gelen türk süper kahramanlardan biri fevkalbeşer'dir.penguen çizgi serilerinden bir kahramandır.
    (kötüböcek, 04.02.2007 08:39 ~ 08:40)
  12. soyadı kahraman olan bir insanın çocuğuna süper ismini layık görmesiyle oluşacak tanımgaç.
    (bkz: roket atar)
    (togisama, 22.02.2007 12:08 ~ 12:09)
  13. bunların alayı zanaatlarına ezik olarak başlarlar. mesela, spiderman ilk seferlerde tıt bir kıyafet diktirmiştir kendisine.
    ayrıca, suçlular korksun diye çoğu kaslı gösteren yanıltıcı kostümler giyerler. bakla bakla karın kaslarıdan, kafam kadar kollara, baldırlara kadar her şey vardır bunların vücudunda. aslında hepsi palavra. spiderman'in gündelik hayatta da omurları uçak gemisi gibi mi sorarım size!

he bir de bu dingiller gizemli olayım, yaptığım iyiliği kimse bilmesin, imza istemesinler diye maske takarlar, arkada etkiyici bir efekt bırakmak için de pelerinleri vardır.
    pelerinin rengiyle aynı lastik çizmeleri de unutmamak lazım tabii. hepsi mahmutpaşada 10-15 milyona bulunuyor.
    (venom, 03.03.2007 04:49 ~ 04:52)
  14. normal vatandaşa göre daha bir kuvvetli olan insanlara denir.süper kahramanlar üçe ayrılır;

1.doğuştan süper kahraman olanlar,
    2.sonradan ani bir değişiklikle süper kahraman olanlar,
    3.ek donanımla süper kahraman olanlar.

birinci gruba;superman,x-men,ikinci gruba;spidarman,hulk,üçüncü gruba da;batman,ironman örnek verilebilir.
    (less is more, 15.06.2008 21:49 ~ 21:50)
  15. ankara'nın en iyi rapçilerinden olan yunus emre'nin uzun bir aradan sonra çıkardığı albüm

parça listesi:

01. ıntro
    02. süper kahraman
    03. sarhoş müziği değil
    04. yaptığımın önemi yok!

bonus tracks:

01. jack ass feat. frekans
    02. sür bakalım feat. pit10 & byan za
    03. her hareket feat. xir
    04. süper kahraman (ınstrumental)
    (ceza aka keskinkılıç, 22.10.2008 17:38 ~ 17:41)
  16. malkoçoğlu
    (peer, 04.01.2009 19:52)
  17. (bkz: baba)
    (beyazleblebi, 04.01.2009 19:54)
  18. bir insanın kahramanı olmak için illa ki uçmanın, tek parmakla tren durdurmanın ya da daracık taytlar giymenin ön şart olmadığını ispatlayan baba da hak eder bu sıfatı. benim babam gibi..

aslında hiçbir zaman iyi bi ilişkim olmadı, olamadı babamla. aradaki mesafe, takınılan ciddi tavır ve onun küçüklüğünde aldığı kişisel eğitim engel oldu normal standartlarda bi baba- oğul ilişkisi yaşamamıza. hep bi yerlerde engeller vardı yani.. olduğu kadarıyla yetindim ben de mecburen.

belli bi yaşa gelene kadar talep ettiğim miktarda parayı hiç alamdım mesela.. hep eksikti cebimdeki harçlık. bisikletim de olmadı.. evimizin yokuşta olmasıymış bunun sebebi. malum, trafik canavarları her yerde.. ya da karşısına geçip kız arkadaşlarımla yaşadığım sorunlardan, okuldaki günümden, moralimin amına koyan mevzulardan hiç bahsedemedim.. dedim ya, mesafeler vardı her daim.

ama sevdim ben babamı. çok sevdim.. hani babanın sevgisinin anlaşıldığı anlar var ya, çok yaşadım ben onları. ha belki milletin gözüne soka soka yapmadı hiçbir şeyi.. ya da yaptıkları, milletin gözüne batacak kadar bile büyük değildi diyelim. ama mutlu etti lan beni.. süper kahramanım olması için de yetti üstelik, bu küçücük şeyler.. fazla bile geldi hatta. zira ben onun sadece hayata karşı duruşundan dolayı bile, ona süper kahraman yaftasını yapıştırmıştım. yaptığı küçücük şeyler, öğrettiklerinin kenar süsü oldu sadece.. yakıştı da allah için.

velhasıl; o asık suratına, sert konuşmalarına ve diktatörlere taş çıkartan aile yönetme tarzına rağmen çok seviyorum baba ben seni.. valla bak.
    (rahmetli baskan kennedy, 25.01.2009 08:22)
  19. her aşık adamdır. sevgilinin en ufak isteğini eksiksiz şekilde hemen yapmaya çalışırlar ve bunun için tüm imkanlarını sınırsızca kullanırlar.
    (kafamda bir hoşluk var nasıl anlatsam, 25.09.2009 05:24)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil