bu fotoğraflarda arkadaşlarının küçük hallerini de görür insan. bir grup gerçek arkadaştır, yatağın yanında durmuşlardır, diğer grup sadece pilav yemeye gelmiş, sıkılgan ve diken üstünde oturur gibi duranlardır. ayrıca kaybolan 2 altınımı hatırlayıp acaba hangi piç çalmıştı deyip insanlara bakarım bu fotoğraflarda.
pipili kanlı fotoğrafları da yırtar insan belli yaşa gelince. o nedir öyle, kırmızı bi bamya sargılı felan. hiç estetik değil hıh.
bir cük gördüm sanki dediğiniz, belki de bakıp da göremediğiniz fotoğraflardır. zira kameraların yeterli zoom u yoktu o aralar. bi de kameranın zoom u yok bari ben yaklaşayım diyen akla zarar abiler vardır ki ilerleyen yaşlarda bunları öldürüp kaza süsü vermek ve insanlığa faydalı birşey yapmak gerekir.
lan herşeyi çekiyon, yok kim gelmiş,yok ne ikram edilmiş,yok kim gazoz içmiş kim kola içmiş falan ama bari bokunu çıkartıp da onu çekme be kardeşim. maksadın ne yani. he bamya kadar he. senin beyninle aynı büyüklükte yani. rahatladın mı. egon tavan mı yaptı dana.
hayattan alacağımı biraz da alayım ben de senin kafanı açıp o bamya kadar beynini çekip anatomi atlaslarına yollicam.kazandığım parayla(ki epey kazanmayı düşünüyorum zira sen evrimcilerin yıllardır aradığı o geçiş formusun zannımca) da kaçabildiğim kadar kaçacağım artık.