gündem
  1. · okan bayülgen
  2. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  3. · yetenek sizsiniz türkiye
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · her yerinden öpüyorum rüştü
  6. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  7. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  8. · çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır
  9. · lambda

sünnet düğünü kasedi  

1. kasedin çekilmesine konu olan kişi için en büyük yarılma sebebidir.15 yıl öncesinin dansları, giyinim şekilleri,insanların gençlik halleri insanda az çok bir tebessüm,bir moral kaynağı teşkil eder.şöyle anlatayım;

kaseti takar takmaz çalan şarkıyla yüzünüzde hafif bir gülümseme.ardından kasedin başrolundeki insan olarak siz.çoğumuzun(%51) ön dişleri yoktur sünnet olurken bu sebepten hafif bir gülümseme daha eklenir suratınıza.ardından sünnetçinin gelişiyle sizde beliren yusuflamayla bir nevi kahkaha boşalır ağzınızdan.sonra ''lütfeen lütfeeen'' diye başlayarak beliren istekler öğütler hakkaten güldürür insanları çünkü sesiniz ince söyledikleriniz absurt.ardından sünnet olurken karşı cinsin yaklaşması falan fisman ayrı yarılış sebebi.ardından sünnetçiden çıkan ''olduda bitti maşallah'' sesiyle insanların çalan müzikteki dansları harbiden yarar insanı.sünnet kıyafetine hiç değinmiyorum bile.ortada dolaşan çocuklar falan..
    insanların gençliklerini görmekse farklı bir durum.ağzınızdan şöylede bir söz çıkabiliyor bazen.''aa ne kadar çökmüş x amcam'' neyse.
    kısacası moral bulmak, gülmek geriye dönmek istiyorsanız en büyük aracınız.
    (jimmy, 10.04.2008 09:23 ~ 09:24)
  2. (bkz: snuff)
    (tostoparlak, 10.04.2008 09:32)
  3. düğün kasedi için david lynch ile anlaşabilen* bir zihniyetin bunun için de robert rodriguez'i kiralaması yerinde olacaktır.
    (tembel, 10.04.2008 09:41)
  4. renault 12 toros arabanın bagajında başlar çekimler, şehir turunun atıldığı kornalara hunharca basarak, bugün kesecekler mesajının tüm şehre duyurulduğu görülür. aile büyükleri tek tek evlerinden alınır anneanne, babaanne. herkesin yüzünde bir tedirginlik anne ve babanın gergin olduğu gözlenir. olayın gerçekleşmesine çok az bir zaman kala, köçekler çıkar sahneye hem ortamın gerginliğini alsın hem de sünnet çocuğu biraz rahatlasın diye. ve malum an gelir, sansür uygulanmaz kirve sünnet çocuğunun malum organı* doktor telkinlerde bulunur etraf kalabalık sakinleştirmeye çalışırlar ama kesinlikle duygusallığa yer yoktur. ufak bir operasyon olduda bitti maşşallah. akşam evde yatan bir çocuk,kolanın içine gizlice konulan votkalar göze çarpar sonra ve alkolün etkisiyle yatan kişiyi umursamadan göbek atan, akrabalar, arkadaşlar, komşular.
    (asymmetry, 05.05.2009 23:15)
  5. bir an önce cd'ye aktarılması farzdır. malum kasetler tarih olmuştur gari. ben bunu yaptım. geçende oturdum izledim. çok değişik hisler oluştu bende. o günlerden bugünlere bir sürü ölen insan oynuyo filan fena oluyor insan görünce. diğer taraftan o günlerin müzikleri, kıyafetleri filan komiğinize gidiyor. öbür taraftan el kadarsın filan. yalnız operasyon sırasında ''hadi bakalım f16 uçuşa hazır'' muhabbetleri filan dönmüş o canımı sıktı.
    (spitzer, 05.05.2009 23:22)
  6. (kiaransalee, 05.05.2009 23:25)
  7. +bak oğlum sen bana. oraya bakma buraya bakkk
    -baba bi yürü git babaaa
    +yarın öbür gün arkadaşlarınla izlersin canım evladım. hadi gül kameraya doğru.
    -amca kes lütfen hepten kes ölim nolur yaa hadi nolur.
    +yiğidim yiğidim. kalan parçayı da hilmilere yollarız biraz kıskansınlar. aslanım erkek oluyo artık erkeekk
    -ver sünnetçi amca şunu kendimi kescem ya da kes babamı kes nolur. doğra onu.

edit: tanımı unuttuk yahu. bu yukardakilerin saklandığı kaset.
    (bilebilebiikikere, 05.05.2009 23:33 ~ 23:34)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil