|
|
- sümüklüböcek'in arkadaşları arasındaki lakabı.
(chete, 03.04.2004 16:01)
- önce bir forum üzerinden gıyaben tanışıklığımız olan,sonrasında tesadüfen ortak bir arkadaş sayesinde bir araya geldiğimizde "aa o sen miydin lan ben de şu hede nikli adamım" şeklinde şaşım şaşım şaşırarak tanıştık. sonra kollarında bayıldım. sonra sokaklarda, metal barlarda içki içtik,karı kestik. sonra aynı işte çalışır olduk. sonra memleketin çeşitli yerlerine gittik beraber o iş için. sonra o işten çıkarıldık. sonra,sonra,sonra bu sonralar bitmez netekim.
graldır,candır, yalarım. hoşgelmiş.
- ilk 3 girisi silinen ispiklenen caylaklığı affedilmeyen ezik yazar.buralarda oldugu için pek bi mutluymuş duyduğuma göre.
- (bkz: sümüklü sülo)
- hoşgelmiş olan neslim olan yazardır kendisi.
- @2292887 girisi ile @2309540 girisi arasında muaazzam bir çelişki yaratan yazardır.
alevi
"bu ülkede yahudi 'ler hıristiyan ' lar diledigi gibi at koşturabiliyorsa bu ülkenin öz kültürlerinden biri olan aleviliğin 32. sınıf olması düşündürücü bir konudur"
kürt halkı
"kürt ırk yada halk değildir. degişik ırkların kırması olan bir kavimdir. sadece fazla üremişlerdir. "
- insanların dini inançları ile bir derdi olmayan yazardır.aslında ırkıyla da derdi yoktur.adam olana canı fedadır.ama adam olana.
(bkz: adam ol ciğerimi ye)
- (bkz: adam olmak)
(bkz: aferin çok güzel düşünmüşsün)
- muhalif, hemde doğuştan muhalif olanlardan. yazılarıyla fikirlerini savunurken eleştirilere kulak asmayacak kadarda umursamaz. ama ikili ilişkilerde de bir o kadar saygılı. henüz bir iki mesajlaşmadan, onun övgü dolu sözlerinden öteye gitmedi tanışıklığımız. bugün kendisine mesaj yazmak isterken fark ettimki çaylak olmuş. dönecek ve yazacaktır diye düşünüyorum. hayırlısı, bekleyip göreceğiz.
- çaylak olmuş olan yazar. savunayım bu adamı şimdi diyorum ama nikinde meymenet yok. sümüklü işte. tam savunacak oluyorum, kendimi, dayak yiyen çocuğunu kalçasına yapıştırıp çocuğun omzuna kolunu atarak komşunun kapısını çalan anne gibi hissediyorum. niki çok fena cidden.
(camel, 27.06.2008 23:06 ~ 23:10)
|