belki ilginizi çeker
  1. · selim ışık
  2. · oğuz atay
  3. · türk tutunamayanları ansiklopedisi
  4. · kargış
  5. · vüsat o bener
  6. · selim ışık
gündem
  1. · yasaklanması gereken şeyler
  2. · kar yağarken hissedilen duygular
  3. · ezel
  4. · prison brake
  5. · öğretmenler günü
  6. · her yerinden öpüyorum rüştü
  7. · google wave
  8. · miniminicikminiminicikminiminiminiminimi..
  9. · valentino balboni

süleyman kargı  

1. tutunamayanlarda selim ışığın eski kankası şarkılar bölümünün yardımcısı..bilinen adıyla ''feylesof süleyman''
    (hayatberbat, 05.05.2004 22:27)
  2. büyük usta vüs'at o bener ustaya adamış bu karakteri..bir kez daha hüzünlendim..
    hamlet için horatio neyse oda oydu bana..
    (hayatberbat, 26.04.2005 17:40)
  3. saçları sanatkarlarınki gibi şakaklarından değil de arkalarından beyazlayan, felsefeyle uğraşmak onu intihar düşüncesine sürükleyince mizah kitapları okuyan, tutunamayan, karakterli karakter..
    (bjaso, 17.04.2007 00:48)
  4. aşağı yukarı hatırladığım kadarıyla, "bir roman üzerinde çalışıyorum.. ben yazdıkça sistemler eskiyip gidiyor.. böylece sürekli baştan başlamak zorunda kalıyorum" gibi bir lafla beni can evimden vurmuş kişidir. "selim boynu bükük yürürdü yanımda, onun o boynu bükük halini görmek canıma okurdu" demesiyle de, içimi kanartmış candır..

nitekim bir romanda değiliz bizler. kimse boynu bükük yürüdüğümüze dikkat etmez, "mal gibi kambur yürüyordu embesil" derler anca arkamızdan. .rospu çocukları!

"olsun be selimim, birisinin de senin yüzünden canı sıkılsın!" s. k.
    (geber marla singer, 08.04.2008 03:33 ~ 03:34)
  5. bu bakınıza dikkat. derin manaları var. (bkz: selim ışık)
    (kuzudis, 15.11.2008 13:28)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil