görseller
süleyman karaman 

belki ilginizi çeker
  1. · 22 temmuz 2004 sakarya hızlandırılmış tren faciası
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  2. · bir kadının bilmesi gerekenler
  3. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  4. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  5. · yaran diyaloglar
  6. · sözlük yazarlarının itirafları
  7. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  8. · hayko cepkin
  9. · abel xavier

süleyman karaman  

1. 22 temmuz 2004 sakarya hızlandırılmış tren faciası esnasında tcdd genel müdürü olarak görev yapan bu şahsiyet daha sonra ulaştırma bakanı binali yıldırım tarafından güya kızağa çekilerek, baldan tatlı bir şekilde türk telekom yönetim kurulu üyeliğine atanmıştır. bütün gelirlerinin yanına şimdi bir de türk telekomdan ödenek almaya başlayacak bu şahsiyet, hakkı olmadığı halde biri ankara'da diğeri de istanbul'da olmak üzere çifte lojman sahibidir. bir de şimdi bedel ödemeksizin bedava telefon görüşmesi yapma hakkı tanınmıştır.

yıllar sonra gelen ek bilgi: kendisi binali yıldırım'ın halasının oğludur.
    (mavio, 31.07.2004 21:15 ~ 16.11.2009 14:40)
  2. görev yaptığı süre içerisinde türkiye'nin3 büyük tren kazası atlattığı tcdd genel müdürü. kendisi tren yollarındaki güvenlik ve kazalarlar ile ilgili şu incileri döktürmüştür:
    “tren yolculuğunda emniyet kemeri kullanımı için yaklaşık 3 aydır çalışma yapıyoruz. bunun için uluslararası demiryolları birliği'ne de (uıc) başvurduk. dünyada demiryollarında emniyet kemeri kullanan ülke olmadığını öğrendik”
    3 aylık büyük araştırmasının sonucunda bize bok yemek düştü.
    haberin devamı:
    http://haber.mynet.com/...
    (toysoldier, 08.02.2008 01:35)
  3. "istifa etmek suçu kabul etmek anlamına gelir." demiş tcdd genel müdürüdür kendisi. haddim olmayarak istifanın suçu değil, sorumluluğu kabul etmek olduğunu hatırlatmak isterim. suç olsa zaten hapis yatılır.

not: demesi yeni değil, interneti kurcalarken buldum.
    (bor madenleri, 14.04.2009 16:57 ~ 16:58)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil