gündem
  1. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  2. · babaların garip huyları
  3. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  4. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  5. · dünyanın en seksi şarkısı
  6. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  7. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  8. · jean monnet
  9. · türk futbol klişeleri

sözlükten uçunca denyolaşan yazar  

1. yazarlığı süresince efendi bir karakter sergilerken bir kısım sebepten ötürü sözlükten bir moderatörce uçurulunca garipleşen,

"üzülerek soyluyorum ki - senin için- cevap verene kadar sana bir türlü ulaşıp rahatsız edecegim..."

cümleleri içeren mail'ler atan yazarlara verdiğim isim.

gönül istiyor ki "denyo" falan demeyeyim ama benim kelime dağarcığımda mevzuyu karşılayan başka kelime maalesef yok.

(rahatsız etme beni ayrıca, mutluyum, bütün gün çay içip dvd seyrediyorum.)
    (wondrous, 29.08.2006 22:11)
  2. kişiliği dışarı çıkmak için yer arayan ve uçurulma eylemi ile patlak veren hiç bir zaman örnek almadığımız yazar kişisidir.

(bkz: tasvip etmiyoruz)
    (dna, 06.09.2006 17:54)
  3. olmayan adamdır. denyo adam sözlükte de denyodur zaten. istediği kadar uğraşsa da gizleyemez bunu. denyoluk sözlüğe girmeden önce ara verilecek, uçurulduktan sonra tekerrür edecek bir şey değildir kanımca.
    sözlükten uçurulma nedenine göre insan davranışlarında farklılık gözlenebilir tabi. bu herkesin yaşadığı ufak iniş çıkışlardan ibarettir. demek istediğim her insan yaptığını kendince haklı bulur. adam kendi uçmasına neden olacak ne yaptıysa, kendine göre haklıdır aslında. bundan sonrasında tarzı dahilinde anlatmaya çalışır kendini. beceremezse bir anlık sinirinin kurbanı olmuş olabilir mesela. hepimizin başına gelebilir.
    yok hadise o değilse, o adam zaten oldum olası denyodur zaten. uçurulmasının mizacında artı eksi herhangi bir etkisi olmamıştır. denyoluğunun nedeni de sözlükten uçurulmak kadar basit bir şey değildir zaten.doğuştandır.
    (12monkeys, 06.09.2006 17:59)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil