"burdan şu anda askeri görevini yapan sevgilime selam yolluyorum" şeklindeki bir giri sahibinin yaptığı olay , yok öyle bir giri ama asıl ilginç olan bu tür bir giriyi erkek yazarın girmesi olur , bunun anlamı yine bilindik kapıya çıkmaktadır itü'nün bıyıklı kızları.
"bu adam çok şerefsizdir.öyle böyle değil.canlı-cansız her tür varlıkla fantezi kurar.şerefsizdir işte..(lan hikmet naber bak yapamazsın dedin yaptım.göt oldun mu lan üheahe).
-anladım ki bu üçgen vücut zaman zaman insanın başına bela oluyor. geçen gün havuzdan çıkmış(yüzücüyüm, omuzlarım hayvan gibi) solarium'a doğru ilerlerken bir grup edepsiz bağyanın çeşitli tacizlerine uğradım. mağrur bir beyefendi olduğum için derhal bu seviyesiz ortamdan uzaklaştım. bu tür seviyesizlikler vs.ye cevap vermemem neticesinde yalnızlık(badaklık)
malesef kaderim oldu. anlayışlı sevgi pıtırcığı(seksi falan) bağyanlara selamımı yolluyorum. ha bir de askerdeki dayım ve almanya'daki enişteme de selam ederim. mesela eniştem almanyanın en büyük don üreticisinin kankası böyle de mükkemmel bir adam.