"ben
itüde okuyan birinci sınıf bir öğrenciyim (kalite olarak da öyleyimdir söylemesi ayıp). bana bizim murat gösterdi sözlüğü. "süper adamlar var" dedi. girdim ben de, birkaç arkadaş edindim. ama sonra o
pijlerden biri benim manitamla gizliden buluşmuş. karı bana o pij yüzünden boynuzu taktı, şimdi ikisi çıkıyorlar. olmaz böyle bir şey. hayatımı kararttın
itü sözlük, allah belanı versin… yazmam etmem bundan sonra, ne işim olacak."
(rumuz: redbull)
sevgili x, her ne kadar okuyuculara bir
primat gibi yaklaşmayı kendime ilke edinsem de sana karşı bir erkek olarak konuşacağım. öncelikle o gözlüklerini çıkartıp masanın üstüne koymanı ve
miyop olman sebebiyle mümkünse monitöre biraz daha yaklaşmanı istiyorum senden. evet, böyle iyi.
sözlük her giren kullanıcıya bir
pij atayacak kadar bir yapay zeka ürünü olamadı şu güne kadar, ama sen bu yapay zekayı önceden keşfedip kendine layık bir
pij bulduysan bu senin becerindir, sorunundur.
kendine bulduğun
pij arkadaşını manitanı kaptıracak kadar moron olmandan dolayı seni kutluyorum. hayır sözlükte
pij olmayan bir insan bulup manitanı ona kaptırsaydın inan olur böyle, takma kafana deyip geçiştirecektim. ama bir pije kaptırmanı senin öküzlüğüne veriyorum,
iqna bağlıyorum.
manitanı elaleme çekirdek niyetine yedirdiğin için, pij kişisinin yere attığı çekirdek kabuklarını bahane edip "belediye temizlesin bu çekirdek kabuklarını, olmaz böyle şey" şeklinde düşünerek sözlüğü belediye konumuna koyduğun için de sana ilkokul-3 hayat bilgisi kitabı hediye etmek istiyorum. ayşegül serisini beyninin derinliklerine kazıyacak bir koltuk ve başına da
tank gibi bir
operatör verilmesini temenni ediyorum.
son olarak da bilgisayarını bir daha kullanmaman, bir çay ocağında iş bulman dileğiyle diyerek sonlandırıyorum bu mektubumu.
aklıma gelmişken, bi siktir git çay koy gel allasen.