sanırım bugün, bir tatooine bakınızı vermemle başlayan sol framede star wars ile ilgili başlıkların bir iki tane de olsa ayyuka çıkmasını sağlayan, benim de içinde bulunduğum güzel yazarlar topluluğudur. güzel yazarlar diyorum çünkü damacanayla ilgili cinsel fanteziler arasından star wars filmlerinden, kitaplarından ve oyunlarından aşina olduğumuz kelimeleri görmek beni sebepsiz bir mutluluğa gark etti. aslında bu gibi anket başlıklardan pek hoşlanmamama rağmen içerisinde olduğum bu sebepsiz mutluluğun sarhoşluğu beni bu başlığı açmaya itti. son olarak "may the force be with you" diyerek giriyi sonlandırmak ister bu deli gönül.
içlerinden biri olduğum, sözlükteki varlığı takdir edilesi hayran grubudur. aslına bakılırsa son 2-3 haftadır star wars ile yatıp kalkmaktayım zaten. tatilde sıkılıp eve internet bağlatalı beri kotor1, kotor2, republic commando ve jedi academy'yi indirdim, republic commando ve kotor 1 bitti, diğer ikisine de yeniden indirdiğim star wars film serisindeki can alıcı sahneleri yeni baştan izlemekten vakit bulabilirsem başlayacağım. yoda gelse kalkmam vallahi yerimden. (önümdeki hologramda yoda çıktı anaaaa yok böle bişi)
öyleki bazen sınırları aşıp yüzüklerin efendisiyle arasındaki farkları ortaya koyuoyoruz ama obivan kenobinin de dediği gibi
"in my experience, there is no such thing as luck."
kendimi düşünmeden içine katabileceğim güruh. aşığıyız toptan, hepsine öpücükler yolluyorum.
az önce mace windu'ya laf eden bi arkadaş gördüm hatta, uygun olduğum bir ara uzun uzun yazarım neden haksız olduğunu. bu kadar anakin hayranı olmamak lazım.
en ufak bir kıpırtıda harekete geçen ve hemen başlık dolduran, bilgili ve paylaşımcı yazar topluluğudur. insanın içindeki star wars sevgisini ve heyecanını birden alevlendirdikleri için ellerinden öpüyorum.
içlerindeki chewbacca sevgisini gizleyemeyen benim de dahil olduğum güruh. hepsinin evinde oyuncak bir ışın kılıcı bulunmayabilir; ancak fazladan olanlar olmayanlara versin ve toplanıp kapışalım gibi bir teklifim var.
özel jedi güçlerimi üstünüzde kullanmayacağıma söz vermek isterdim; ama size güvenmiyorum yazarlar. yoda kadar bilge kalmanız dileğiyle.
zamanında kotor oynayıp o zamandan beri dahil olduğum topluluk. bazıları günahı kadar sevmeyip bazıları da sadece bir film serisi olarak bakabilir. yalnız fanlar için star wars, farklı bir şeydir. bir nedeni olması gerekmez, aynen koca koca adamların star wars figür veya oyuncaklarına olan ilgisinin bir nedeni olmaması gibi. yaratılan evren, başlı başına "force" gibi bir kavram, lightsaber sesi, bu evrenin gerçekteki gibi genişlemeye açık olması...aşırı popülermiş, bilimkurgu değilmiş..bırak bre bu işleri!