belki ilginizi çeker
  1. · macaristan milli marşı
  2. · polonya milli marşı
  3. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  2. · annelerin yakışıklı anlayışı
  3. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  4. · yılmaz özdil
  5. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  6. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  7. · thierry henry
  8. · the test
  9. · kanal d

sözlükteki milli marş yazma modası  

1. hiç anlam veremediğim modadır.

sol framede gördüklerimden sonra bu giri girilmiştir. sol framede ne mi gördüm efendim?

(bkz: polonya milli marşı)
    (bkz: etiyopya milli marşı)
    (bkz: küba milli marşı)
    (bkz: fransa milli marşı)
    (bkz: macaristan milli marşı)
    *

bazı vatandaşlarımız, henüz ulusal marşımızı daha doğru düzgün okuyamazken nedir bu efendim? bize ne küba'nın, etiyopya'nın milli marşından...

son olarak, (bkz: roccocan)
    (höytfield, 05.12.2007 01:02 ~ 02:10)
  2. (wondrous, 05.12.2007 01:05)
  3. (bkz: sözlükteki küfür yazma modası)
    (bkz: sözlükteki geyik giri modası)
    *

bu yönden düşünüldüğünde bilgi içerikli olduğundan ötürü destek verilesi modadır. en azından sözlüğe bir katkısı vardır, bir gün herhangi bir yazar veya okur milli marş konusunda bir bilgiye ulaşabilir bu sayede. bunun kötü yanı nedir ki, anlamak gerçekten de zor.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 05.12.2007 01:05)
  4. tematik çalışmadır, sözlükte de aynı dolabı kullanan kısıtlı yer sorunu çeken arkadaşlar misali yer kavgası olmadığına göre isteyen istediğini yazabilir nasılsa boş yer çok diye düşünüyorum ben şahsen..
    (uykutulumu, 05.12.2007 01:06)
  5. öğk, kaka, pis modaymış.

yahu güzel kardeşim. şu ölümlü dünyada, bir şeyler okuyup yazalım diye bize birer sözlük hesabı sunulmuş. ne güzel. bizi bağlayan şeyler ise hukuk ve sözlük formatı. bu ikisine dikkat ederek alabildiğine yazabiliyoruz.

fakat, gelin görün ki her zaman sözlük bekçisi kesilenler çıkıyor. vay efendim şu konunun sözlüğe ne faydası olacakmış. sana ne lan? senin yazdığın herkese faydalı mı? sen misin faydayı belirleyecek mercii. ona buna direktif yağdırıyor bunlar: "sen şunu yaz, sen bunu yaz". sanarsın ki kendisi de yazar değil, sözlüğün ceo'su.
    (thedewil, 05.12.2007 01:09 ~ 01:12)
  6. (emrahman, 05.12.2007 01:11)
  7. fifa yetkililerinin övgüleriyle destek vereceği eylemdir. hatta brükselden birilerine iş teklifi gelirse şaşırmayın.
    (wildboy, 05.12.2007 01:17 ~ 01:20)
  8. jennifer lopez in amından çıkan yarağı yalarım şeklinde buram buram yaratıcılık ve zeka (!) kokan başlıklar bile varken, hiç kimseye zararı dokunmayan ve eğer sözlük ortamlarının eğlencenin yanında bilgiye de yer veren ortamlar olduğu hatırlanırsa varlığında iddia edildiğinin aksine hiçbir sakınca olmayan hatta oldukça yararlı olduğu söylenebilecek konulardır.
    merak eden dilediği marşı ara tara'dan aratıp bakar, dileyen ve gaza gelen marşı dilimize bile çevirir, hatta "yok arkadaş beni bu da kesmez" diyen marş hakkında bildiği ilginç bir bilgiyi paylaşabilir, evet evet bunlar güzel şeyler...
    (yıllanmış öğrenci, 05.12.2007 01:56)
  9. sözlükteki bilgilerden işine yaradığından başkasını gereksiz görenlerin karşı çıktığı moda. sözlükten gelip geçen onbinlerce kişiden birinin dahi bu marşlardan herhangi birini aratması değil aratma ihtimali olması bu konuda tartışma götürmez bir zemin oluşturur. nasıl bir kişi ben üç büyükleri tutmuyorum ya da futbolla ilgilenmiyorum, hafta sonu futbolla ilgili binlerce giri giriliyor, sol frameye bilmemnede bulunuluyor demiyorsa kimse de kimsenin ilgi alanına karışmasın.bir sözlükteki erişilmesi zor ve uç bilgi miktarı sözlüğün kalitesiyle orantılıdır.
    (ayabakan, 05.12.2007 04:19 ~ 10:59)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil