sözlükteki müziğe gönül vermiş yazar arkadaşlardır. böylesine angutca bir tanım yaptıktan sonra konuyu açmak gerekirse, sözlükteki müzisyenlerin bilinmesinin herhangi bir zararı yoktur. müzisyen yazar arkadaşlar burada birbirlerini bilip tanışıp birbirlerine yardımcı olabilirler diye açtığım bir başlıktır. ne çok gerekli ne çok gereksiz bir hadise. ıslık çalanlar dışında yazarlar hangi enstrümanı çaldıklarını belirtirlerse süpersonik olur. ilkiniz ben olayım.
klavye ve bas gitar ile benim de dahil olabileceğim grup.
he derseniz ki şimdi bu ibne kendi reklamını yapmakta ve havasını sözlük semalarında atmakta, yanılırsınız. zira kurulabilecek olası bir itü sözlük müzik grubu için altyapı çalışmalarına insan kaynakları ve envanter bilgisi olsun diye yazdım.
pirsultanabidal : elinde bir teneke ve iki çubukla sanatını amatör olarak icra ediyor. kısa bir süre manga ve grup 84 te görev aldıktan sonra halkın çağrılarına kulak vermiş ve anadolu yu karış karış gezerek toplum için sanat anlayışını benimsediğini göstermiştir. göz için kafiyeye de büyük önem veriyor...
klavye çalar, gitar çalmıştır vakti zamanında, accık piano temeli vardır, si bemolklarnette sol gamında dolaşabilir bunun incesi la gamında da nefesi yettiğince bişeyler tuttur, zamanında bateri de ritim tutmuşluğu ve babadan gelen bas gitar temeli vardır. *