kızlarla ya da ilişkilerle ilgili giri yazdığınızda hemen özelinize mesaj atarlar, orada kişinin erkek ya da hatun olduğunu ayrıştırmak algılamanıza ve yeteneğinize bağlıdır. ve %80 hatundur bu kişi, ama şunu söyleyim, birçoğu umutsuz vaka. pek heves etmeyin.
aslında bu başlığa atlayarak bir şeyler yazmak anlamsız bence. fakat şöyle bir durum var ki ben buna çok gülüyorum. yani sokakta, kampüste, işte, apartmanda ve daha sayılabilecek birçok yerde o kadar çok kadın görüyorsunuz ki söylemek ile bitmez. hatta onları keşfetme derdiniz bile olmuyor. çünkü bizzat karşında duruyorlar. hem de çok güzeller diyelim. mis gibi, ilik gibi...
ee peki ne yapıyorsunuz onlara karşı? keşfetme olayına da gerek yok demiştik. cesaret edip yanlarına sokulabiliyor musunuz? bence hayır. çok nadir diyelim. peki burada da aynı durum söz konusu değil mi? yani ister keşfet ister keşfetme. kısacası cinsiyetlerini bil. bildin de ne oldu? bence bir şey olmadı. ha yineliyorum: çok nadir diyelim.
tanımsal gireyim azıcık: çıkmaz sokaktır. yolu var mıdır bilmiyorum ama pek bir heyecan vereceğini sanmadığım yollardır. hatta dikkat et yolar. yineliyorum: çok nadir.
dikkatli okumaktır. o kadar açık ki aslında, keşfetmek kelimesi olaya egzotik bir hava vermiş ama dahi olmaya gerek yok. havaya girmişiz fakat, açık seçik belli. hem de her başlıkta.
bana sordular dün, söyledim hemen. kızım dedim. cevap olarak bir tek gülücük geldi. kız olduğuma sevindiler dün benim. ben de sevindim kız olduğuma. ne güzel iyi ki kızım.
gerçi nikten kaybediyorum ben. tatlı kasım diye erkek niki mi olur? hiç esrarengiz bir yanım kalmıyor. erkekler gizemli kadın seviyor. üzülüyorum ben. salaklık bende. öyle hemen anlaşılacak kız niki alınır mı? oysa azcık tahmin hakkı versem, insanları düşünmeye itsem daha güzel olurdu.
yine de kız dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek, keşfedeni tek.
sözlükteki kızları keşfetmenin türlü türlü yolları vardır şüphesiz ama benim anlamadığım keşfedince ne oluyo? sözlükteki tüm kadınların listesi elinde olsa ne olacak?
hiçbir şey olmayacak bunu kabullenin ve yolunuza devam edin derim ben. sözlükte ki erkek yazarlar sanki günlük hayatta hiç kadın görmüyor, tanımıyorlar da kadınlar yalnızca sözlükte var sanrısına kapılıyorlar diye şüphe ediyorum bazen . açın gözlerinizi ve gördüğünüz beğendiğiniz kadınlara vakit harcayın sözlükte ki adı var cismi yok kadınları da rahat bırakın.
(bkz: open your eyes)
eğer bir yol bulunamazsa "sözlükteki kızları keşfetmenin yolları" hakkında giri yazılarak ben onları bulamıyorsam onlar beni bulsun psikolojisi de güdülebilir, hem böylece hatun kişilere, bakııın ben kendi cinsimle bile dalga geçebiliyorum denip reklam da yapılmış olur.
derseniz ki; "o zaman annebenrölativistikoldum da bu kişilere laf sokarak hem ben onlardan değilim mesajı verip hem de kızlara ben kendi cinsimle dalga geçenle bile dalga geçiyorum mesajı vermek istiyo." boynum kıldan ince, kır kalemi hakim bey.
tabi bunu da reklam amacıyla yapıyor diyenler de çıkabilir.
hatta bunu da.
bunu bile.
.
.
.
bitmez..
yeterince reklam oldu mu? olmuş olmuş, gidelim gaffur.
genelde bi yere çıkmayan yollardır. girilerine bakarsın, olmadı kovandan ararsın, farzetki buldun, ee sonra. başlamak bitirmenin yarısıdır kim dediyse beynini sikim.
eski sevgili başlıklarıyla ilgilenme süreleridir. belli bir süreçte romantikleşmeyip uzunca bir süre romantik çizgisini koruyorsa kızdır o. erkek adam unutur, unutmasa bile bir süre sonra ağlamaktan aynı şeyleri yazmaktan sıkılır. eski sevgili geri dönüp kendini hatırlatana kadar onu düşünmeyi bırakır ki dönmüyorsa zaten zaman aşımına uğrar geçer gider.