sözlükteki hataların tarafıma haber edileceği bir yerdir burası. serbest çağrışım vs. şeylerle doldurmamanız,
sözlükteki halalar şeklinde bakınız vermemeniz beni sevindirir. düzeltilen veya bug olmayan şeyler silinecektir.
bazen hata sanılan şeyler hata olmuyor. onlar için de :
(bkz.
itü sözlüğün hata sanılan özellikleri)
ayrıca, sözlük içeriğiyle ilgili hoşnutsuzlukları buraya "hata" olarak yazmayın. komik olmuyor. sevmiyorum.
known bugs:
- yoklamada gözüken sayı ve gözüken yazar sayısı farklı olabilir. bu bir bug değil, invisible yazarlar.
- infolardaki sayısal bilgiler günlük güncellenir. üç giri girip ordaki değerin artmasını beklemeyin. aynı şekilde istatistik değerleri de infolarda gözükenlerden üç aşağı beş yukarı farklı olabilir. bunları kafanıza takmayın.
- ara tara'da 5'ten fazla kriter verdiğinizde ilk 5'ini göz önüne alır.
- istatistikler her gün düzenli güncellenmemiş olabilir. "neden?" diye gelip sürekli sormayın lütfen.
- sol frame'de aniden tüm başlıklar kaybolabilir veya çeşitli hatalar alabilirsiniz. tekrar basın, düzelecektir.
- @ işareti önünde boşluk yoksa bakınıza döndürmez. finalcountdown@123boom.com şeklindeki e-mail adreslerini sözlüğe yazabilmek için yapılmış bir tasarım tercihidir.
- (bkz:
@825737)
- giri numarası ve metnini kopyalama özelliğini firefox'ta işler hale getirmek için: (bkz:
@981732)
- internet explorer 7 için dizayndan kaynaklanan tüm arızalara karşı tam garanti veriyorum. firefox 2 için de elden gelen tüm desteği veririm. opera'nın tüm versiyonları, internet explorer'ın 7'den önceki versiyonları ve firefox'un 2'den önceki versiyonlarında oluşabilecek sorunlara karşı destek versem de çözülebileceğinin garantisini veremiyorum.
- bir şekilde aynı başlıktaki bir girinin aynısını aynı başlığa girmek veya boş giri girebilmek mümkün ama bu, o girilerin kurallara uygun olduğu ve silinmeyeceği anlamına gelmiyor.