sözlükteki futbol fanatikleri   

adana çık aradan

1. futbolu seven, bu sevgisini sözlükte de paylaşan yazarlardır.
    (mclaren, 15.04.2006 01:50)
  2. bana artık yeter dedirten insanlar.hayır,,fanatizm futbolu sevmek değildir.fanatizm sözlüğü her açtığınızda sol frame de futbolla ilgili 3-5 başlık görmek demektir.hadi bunu da geçtim,insanların sürekli birbirine laf atması,sataşması,yok sen avrupada ne yaptın,yok biz size 6 attık gibisinden uzayıp giden,sözlük formatından bile çıkan yazışmalarıdır.ve ben artık bundan çok sıkıldım,bunaldım.türkiyede yaşıyoruz,futbolla her zaman iç içeyiz.ama ben ilk defa üniversiteye geldiğimde insanların birbirlerinin tuttukları takıma bu kadar saygısız davrandığını gördüm.kibarlığı,görgüsüyle takdirimi kazanmış,içlerinde bulunmaktan keyif duyduğum üniversite insanlarının,maç söz konusu olduğunda holiganlardan farkı kalmıyor.şöyle biraz keyifli zaman geçirmek için geldiğim sözlükte bile durum aynı.bu nedir yaa?bu mu futbolu sevmek;birbirinin kötülüğünü istemek mi?sizin futboldan anladığınız bu mu?böyle daha mı çok zevk alıyorsunuz futboldan?madem öyle gün boyu birbirinize laf sokun durun.kimse iplemeyebilir ama durum böyle olduğu müddetçe futbol hakkında giri girmiycem..

not:entel dantel adam gelmiş laga luga yapıyor diyen herkesle de futbol hakkında sohbet edebilirim..
    (mugurg, 27.02.2007 21:03)
  3. küçük düşürücü giriler yazarak ne kadar küçük düştüklerinin farkında olmayan yazarlardır. cidden sözlükten soğumaya sebep olabiliyorlar. seviye olarak marian trench'e denk gelirler. neyi kanıtlamaya çalışırlar anlayamazsınız, nedir bu sidik yarışı? dersiniz " ölümüne seviyoruz " derler, eee o zaman geberin de kurtulalım lan sizden.
    (pristique, 07.10.2008 23:01 ~ 23:19)